2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 136172 بازدید | 986 پست
سلام من شوهرم بابرادرش یه زمینریکی دارن من نمیخام اونوبسازیم چون قبلابرادرش بامن دعواکردوبشدت ازش م ...

درود جانم 💖

راهش اینه اصلا اسم برادرش نیاری و فقط نظر خودتو بهش بگی وقتی تنها هستین 

و اگه کفت دلیل مخالفتت چیه؟ بگو از قدیم گفتن دوری و دوستی ...من حتی با فامیل و برادر خودمم دوست ندارم شریک بشم 

و از طرف دیگه بگو سخته خونه ساختن بفروش سهمتو بریم یه آپارتمان آماده بگیریم 

عزیزم دلایل هر چی میاری به برادرش ربط نده 

و تو جمع باهاش مخالفت نکن چیزی گفتن سکوت کن 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
رویا جان امیدوارم در همه مراحل زندگیت عاقبت به خیر و موفق باشی یه جا گفته بودین برای اینکه جلوی رف ...

خوشحالم  مطلبی که گفتم بدرتون خورد ❤❤

حتما عزیزم هم رفتار و نوع حرف زدن با شوهر 

و هم نوع برخورد با خانواده شوهر 

حتما مثالهای خواهم زد 🌹🌹

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منویکی از عواملی که زندگیمو تحت تاثیر قرار داده و مشکلات زندگیم بهش گره خورده اینکه اینجایی که هستم ...

درود سیب عزیز❤

خوبه دیگه خودتون میگید بهانه پس بهانه نیار و برو به کارهات برس که دنیا منتظر شما نمیمونه 

دوم چرا به حرف بچه گوش میدی ؟در مورد خواسته های نا بجا 

همه بچه ها اینجورین ...بچه های منم بودن ولی چکار کردم هرگز اجازه ندادم   صندلی جلو بشینن حتی وقتی من نبودم و با پدرشان رفتن بیرون. این شرط بیرون بردنشو بوده و تا پنج سال روی صندلی مخصوص ماشین بودن حتی گریه هم کردن ولی توجه نکردم و همیشه بهشون گفتم خطر داره و نباید جلو بنشینید 

اقتدار داشته باش ...

سلام رویاجون وقت به خیر ،رویا خانم من باشما ازوقتی تاپیک زدید آشنا شدم وکلی مشکل داشتم که واقعا ازطر ...

درود ایپک جان ❤

پست شما رو خوندم و راه حل مشکل شما رو میدونم ولی گفتنش فایده نداره چون اشکال از خود شماست 

اگه تغییرات فکری و حسیتون رو انجام ندید هر کاری کنید به شکست میخورید چون حس شوهرت رو با نوع تفکرتون نسبت به خودتون خراب کردید 

اول باید اونو ترمیم کنید و دوباره همون افکار مثبت و تشویق کننده اول رو پیدا کنید ...

الان شما از نظر غرور و حس برتری جلوتر از شوهرتون ایستادید باید بیاید کنارش تا اونم باهاتون قدم برداره امیدوارم از من دلگیر نباشید بخاطر حرفام ولی من باید واقعیت رو بهتون میگفتم ...

درسته از صفر شروع کردین ولی درست نیست که هر چی دارید فقط بخاطر شما بوده ... الان هر چی که دارید بخاطر تلاش دونفرتون بوده 

جمله های دیگه تون رو نقد نمیکنم ولی اولین قدم اینه که خودتو و افکارتو تغییر بدی و چون اینجور که گفتی شوهرت کامل حس کرده شما داری از بالا نگاهش میکنی و خودتو برتر از اون میبینی و شروع کرده به ناسازگاری و مهمترین دلیل اینه که از هر چیزی که حس کنه شما خوشت میاد برای اذیت شما استفاده میکنه در صورتی که اگه ازتون حس خوبی دریافت میکرد از اون موارد برای خوشحال کردن شما استفاده میکرد ....

در مورد مدیریت رابطه داشتن هم بله میشه راحت مدیریت کرد اونم توسط خودتون ولی شرط اول 

همونی هست که بالا گفتم 

شما خیلی راحت ممیتونی با سیاست تمام موارد زندگی رو کنترل کنی

به شرطی که اعتماد حسی شوهرتو جلب کنی 🌹🌹

ببخشید که وقتتون رو گرفتم  بازم ازتون بابت وقتی که میزارین ممنونم  من خیلی مطالبه خوبی ا ...

درود بانو ❤

درخواست و گفتن نیازتون به شوهر باید همیشگی باشه ولی با توجه به میزان درآمد شوهر تون 

مثلا اگه قبلا شال 200 تومنی خرید میکردی الان که شوهرت درآمدش کم شده بازم شما باید بخری اما مناسب بودجه شوهرت مثلا یه شال 50 یا 80 

مثلا اگه قبلا رستوران میرفتید الان هم برید  پارک و  ساندویچ بخورید ...پس میشه با درآمد کم حس تامین مرد رو ارضا کنید تا شوهر تون عادت نکنه به خرج نکردن 

در مورد درآمد هم اگه با سیاست و قاطع برخورد کنید و به اندازه کمک کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد 

برای کار کردن خودتون دلیلی که به شوهر میگید خیلی مهمه البته با توجه به اخلاق شوهرت 

مثلا اگه شوهرت مخالفه شاید دلیل خوبی بهش نگفتی بعضی از مردها ضعف خودشون میدونن اگه زنشون بخواد شاغل بشه مخصوصا الان که شوهرت متضرر شده ...پس بهش بگو برای سرگرمی و بیکار نبودن خودت و یاد گرفتن یه هنر جدید دوست داری فلان کار رو انجام بدی ولی گله نکن از وضع شوهرت 

اما باید خواسته ها تو در قالب آرزو و برنامه های آینده بهش بگی 

مثلا نگو وای این لباس چقدر قشنگه خیلی دلم میخواد بخرمش ولی تو نمیتونی بخری برام چون وضعت بده 

باید بگی وااای چه لباس خوشگلی خیلی خوشم اومده ازش ...الان که نمیشه بخرمش ولی من مطمئنم که تو بعدا برام میخریش تازه تو از این بهتر هم برام میخری ...

یا مثلا اگه شوهرت کادو کوچکی خریده و بهت گفت ببخش این کمه هیچ وقت نگو نه اشکال نداره همین عالیه از سرمم زیاده و.....

بگو وای چقدر قشنگه ممنون ...عزیزم ناراحت نباش تو زرنگ و کاری هستی مطمینم با تلاشت بازم میتونی در آینده از این بیشتر بخری برام  و بوسش کن (✔✔✔اینجوری خودتو دست کم نگرفتی و به شوهرت فهموندی هر وقت وضعش خوب شد بیشتر خرج کنه برات )

در مورد کار و درآمد زن همون اول برای درآمدت برنامه داشته باش مثلا بگو میخوام کم کم طلا بخرم تا سرمایه زندگی بشه ولی هر وقت دوست داشتی و لازم بود برا خودت خرج کن ولی کنارش حتما از شوهرت هم درخواست داشته باش مثلا 200 از شوهرت میگیری برا مانتو خودتم مقداری روش بزار مدل و جنس بهتر بخر 

گاهی به شوهرت قرض بده جاهایی که گیر میکنه 

ودر جواب تشکر و...بگو مهم نیست من مطمینم تو بیشتر از اینا بهم برمیگردونی و هر وقت داشته باشی اول به من پول میدی و بوسش کن 

درود آرشیدا جان 💖 من حال شوهرتو خوب درک میکنم میدونم الان چه حسی به زندگیش به شما و لحظه هایی ...

رویا جان همسرم وقتی خانومی رو میبینه بیش از حد بها میده انگار عقده ی دختر داره البته تا به حال چیز دیگه ای ازش ندیدم و این به شدت منو آزار میده نمیدونم وقتی این رفتار رو انجام میده چه واکنشی نشون بدم.

سلام عزیز دلم خوبید 

من بهتون درخواست دوستی دادم قبول نکردید

ممنون میشم اگر قبولش کنید 

راستش من ازتون مشورت میخواستم 

مشکلی دارم که فقط شما میتونید حلش کنید با توجه به توانایی هایی که دارید 

مشکل راجع به من و عشقمه 

اگر دوست دارید همینجا مشورت بدید اگر نه که درخواست دوستیم رو قبول کنید 

بخدا چند ماهه که درگیرم دیگه خسته شدم 

مچکرم 😘

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›

سلام رویا جان 

من از شما ممنونم که اینقدر وقت می گذارید و با حوصله و دقیق جواب دوستان رو میدین.

من یه آدم دقیق و منضبط و تاحدودی سخت گیر هستم که دوست دارم هر کاری سر همون وقتی که براش تعیین کردم انجام بشه و اگه اینطور نشه عصبی میشم و به هم میریزم بر عکس شوهرم آدمی که مثلا اگر در کابینت خراب باشه صد بار بهش میگم ولی انجام نمیده و هر دفعه یه بهانه میاره، 

همسرم در کنار شغلش کشاورزی داره ولی اصلا اهمیت نمیده حتی به آبیاری درختا من به هر روشی که شما فکر کنید بهش میگم مثلا میگم یکی از آرزوهام اینه که این درخت ها بزرگ‌بشن بچه ها بزن بازی کنن یا این که همیشه همراهیش میکنم  ولی انگار نه انگار (خودم فکر میکنم نباید تو این مسائل دخالت کنم ولی دست خودم نیست خیلی هزینه کردیم همش از بین میره)

اصلا به حرفم اهمیت نمیده مثلا میگه امروز حتما انجام میده ولی انجام نمیده اگه خیلی هم گیر بدم عصبانی میشه 

ولی برای کار خانوادش اینطور نیست مثلا برای برادرش یه ساختمون ساخت (تمام مدیریت کارها با این بود)ولی مثلا آیفون خودمون خرابه بعد صد بار تذکر بازم درست نکرد 

این‌موضوع بزرگترین دلیل بحث ماست لطفا راهنماییم کنید و بگین چرا این مشکل وجود داره؟

سلام رویا جون

الان که دارم این پستو میذارم خیلی خسته و ناامیدم و واقعا دیگه بریدم شوهرم عین اولای شوهر شماست نه ساله ازدواج کردیم من رو از همه آزادیام محروم کرد اوایل حیلی برام سخت بود ولی کم کم بهشون عادت کردم و مثل شما کوتاه اومدم ولی واقعا دیگه نمیتونم خیلی خسته شدم حتماباید رفت و امدمو بهش خبر بدم همیشه باید با آژانس برم بیرون و حتا جاهایی مثل بانک یا مطب دکتر میگه مامانتم باهات بیاد واقعا خسته شدم ب طرز عجیبی امروز دلم گرفته خیلی دلم میخاد کاری کنم بدون جنگ و دعوا ک ب این کاراش خاتمه بده دوتا بچه دارم ک دلم نمیخاد آرامششون بهم بریزه لطفا کمکم کن

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین
درود سحر جان 💖 عالیه راستش میخواستم چیزی بگم ولی فعلا صبر بهتره همینجوری خونسرد باش و ادامه ب ...

سلام رویا جان خدا رو شکر پس فرمونو درست گرفتم دستم  

فعلا طلاق طلاق کردنش دیگه تقریبا به صفر رسیده از وقتی که من جدی گفتم منم موافقم ولی ما یه مشکل عمده ای داشتیم که همین مشکل منتهی به رفتن همسرم شد می‌خوام ببینم اگه بشه حالا که کارت بازی دست منه اینم درست بازی کنم. همسر من برا خودش همیشه بهترینها رو می‌خره آخرین گوشی لباسهای مارکدار آخرین تکنولوژی روی میز کار ایشونه. همین اینجا هم که چپ راست میگه پول ندارم رفته فلوت و پرینتر و دوچرخه خریده هیچ کدومش استفاده نمیکنه فقط چون دلش خواسته خریده ولی در مقابل حساب لقمه های ما رو داره هر کاری بگید از اعتراض و های و هوی و وظایف پدری  رو گفتن رو تو این ده سال بهش گفتم ولی بدتر شده که بهتر نشده.

سلام رویا خانم امیدوارم حالتون خوب باشه

وقتی شوهر یه اشتباهی یا خطایی  میکنه چطوری باهاش رفتار کنیم؟ وقتی خودش میاد مسئله رو میگه

همدلی کنیم یا راه حل بدیم؟

اخرش نفهمیدم کدوم خوبه

خیلی لطف میکنن اگه با مثال بگین 

رویا جان سلام

من تاپیک قبلی تون رو دنبال میکردم اما تا صفحه ۱۴ خوندم و بعد تاپیک حذف شد

خیلی خوشحالم که دوباره تاپیک زدید و ممنونم بابت وقتی که میزارید

از امضاتون پیداست که قانون جذبی هستین 😁

توی تاپیک قبل گفته بودین تمرین هواپونوپونو رو انجام دادین 

من میخوام انجام بدم ولی میترسم اخه یه سریا توی همین نی نی سایت میگن بده خواستم نظرتون رو بدونم

ممنون

خدا صداتو میشنوه.....هر جا که باشی......توی هر شرایطی که باشی.......و هرکی که باشی