درود بانو ❤
درخواست و گفتن نیازتون به شوهر باید همیشگی باشه ولی با توجه به میزان درآمد شوهر تون
مثلا اگه قبلا شال 200 تومنی خرید میکردی الان که شوهرت درآمدش کم شده بازم شما باید بخری اما مناسب بودجه شوهرت مثلا یه شال 50 یا 80
مثلا اگه قبلا رستوران میرفتید الان هم برید پارک و ساندویچ بخورید ...پس میشه با درآمد کم حس تامین مرد رو ارضا کنید تا شوهر تون عادت نکنه به خرج نکردن
در مورد درآمد هم اگه با سیاست و قاطع برخورد کنید و به اندازه کمک کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
برای کار کردن خودتون دلیلی که به شوهر میگید خیلی مهمه البته با توجه به اخلاق شوهرت
مثلا اگه شوهرت مخالفه شاید دلیل خوبی بهش نگفتی بعضی از مردها ضعف خودشون میدونن اگه زنشون بخواد شاغل بشه مخصوصا الان که شوهرت متضرر شده ...پس بهش بگو برای سرگرمی و بیکار نبودن خودت و یاد گرفتن یه هنر جدید دوست داری فلان کار رو انجام بدی ولی گله نکن از وضع شوهرت
اما باید خواسته ها تو در قالب آرزو و برنامه های آینده بهش بگی
مثلا نگو وای این لباس چقدر قشنگه خیلی دلم میخواد بخرمش ولی تو نمیتونی بخری برام چون وضعت بده
باید بگی وااای چه لباس خوشگلی خیلی خوشم اومده ازش ...الان که نمیشه بخرمش ولی من مطمئنم که تو بعدا برام میخریش تازه تو از این بهتر هم برام میخری ...
یا مثلا اگه شوهرت کادو کوچکی خریده و بهت گفت ببخش این کمه هیچ وقت نگو نه اشکال نداره همین عالیه از سرمم زیاده و.....
بگو وای چقدر قشنگه ممنون ...عزیزم ناراحت نباش تو زرنگ و کاری هستی مطمینم با تلاشت بازم میتونی در آینده از این بیشتر بخری برام و بوسش کن (✔✔✔اینجوری خودتو دست کم نگرفتی و به شوهرت فهموندی هر وقت وضعش خوب شد بیشتر خرج کنه برات )
در مورد کار و درآمد زن همون اول برای درآمدت برنامه داشته باش مثلا بگو میخوام کم کم طلا بخرم تا سرمایه زندگی بشه ولی هر وقت دوست داشتی و لازم بود برا خودت خرج کن ولی کنارش حتما از شوهرت هم درخواست داشته باش مثلا 200 از شوهرت میگیری برا مانتو خودتم مقداری روش بزار مدل و جنس بهتر بخر
گاهی به شوهرت قرض بده جاهایی که گیر میکنه
ودر جواب تشکر و...بگو مهم نیست من مطمینم تو بیشتر از اینا بهم برمیگردونی و هر وقت داشته باشی اول به من پول میدی و بوسش کن