2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 136170 بازدید | 986 پست

رویا جان

امیدوارم در همه مراحل زندگیت عاقبت به خیر و موفق باشی

یه جا گفته بودین برای اینکه جلوی رفتار اشتباه مادرشوهرتو ن رو بگیرین که نذاشته بود همسرتون در پاک کردن ماهی بهتون کمک بده به همسرتون گفته بودین تو قوی ترین مرد دنیایی من دوست دارم اینو به همه کسایی که میگن تو نمیتونی  بگم ولی نمیشه و با این حرفتون همسرتون جلوی رفتار خونوادش رو میگرفته 

من از این کار شما ایده گرفتم و خوب نتیجه داد

ممنون میشم بیشتر از راهکارها برامون تایپینگ بزنین تا بدون ایجاد جنگ و ناراحتی با زیرکی و زنانگی رفتارهایی که دوست نداریم رو کم کنیم

سلام رویا جان من از روش جنگ نرمی که یاد داده بودید دارم نتیجه میگیرم خیلی آرام و بدون هار و هوار. سیستم خودشو دارم رو خودش پیاده میکنم. کارمو میکنم هر وقت اعتراض می‌کنه میگم راست میگی مصلحت در جداییه و ادامه کارمو میکنم و اونم بی صدا می‌ره اتاق  .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.از رویا خانوم ممنون بابت تاپیکشون.

لطفا جواب سوال من رو هم بدید.

شوهره من این بددلی ها رو هرگز نداشت ونداره

وخداروشکر که این عیب نداره.

اما مشکلات زیاد دیگه داشتیم که کم کم حل شد.

الان بیش تر قضیه مالی اذیتم میکنه

خودم خانه دارم.

چقدر درآمد داره هیچی بروز نمیده.

منم خیلی کم ازش پول میگیرم

نیت من اینه بهش فشار نیاد یا خجالت میکشم ازش پول بگیرم دقیقا خودمم نمیدونم چه مرگمه‌ که ماهی ۱۰۰ تومن ،۱۰۰ تومن میگیرم که تو این گرونی هیچی نیست

البته خرج خونه کم نمیزاره.

اما دلم میخواد پس انداز داشته باشم.

واسه همین هی به فکرم میرسه تو خونه کار ایجاد کنم با خودم اما هر دفعه میرم سراغ یه هنری بعد چن روز ول میکنم نمیتونم مثلا خیاطی برم یاد بگیرم دیدم حوصلش ندارم.

باز با خودم میگم شوهرم که خرج همه کس میکنه هم مادرش و...(هیچی به من بروز نمیده خودم فهمیدم داشت به مادرش میگفت تو کار نداشته باش همه چی برات میخرم)

من چرا انقدر بدبختم.😔😔😔😔

البته مشکلات دیگه هم داریم 

که کم تر شد.

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

سلام رویاجون

واقعا ازتون ممنونم من با کمک تاپیک قبلی شما زندگیمو نجات دادم مطالبی نوشتین ک هیچ جا مِثلشو ندیدم تجاربتون بینظیر و مفید بود واقعا هرچی از خدا میخواید بهتون بده آرامش، ثروت و خوشبختی بینهایت رو براتون آرزو دارم

سلام رویای عزیزم من ۲۳سالمه وهمسرم ۲۸ویه پسر۴ساله دارم مشکل من اینه که همسرم سرچیزای کوچیک وخیلی بی ارزش زودعصبانی میشه وشروع میکنه به توهین وتحقیرکردنم شخصیتموخوردمیکنه من بیشترموقع هاسکوت میکنم بااین حال اونه که قهرمیکنه هرچقدهم بازبون خوش بهش گفتم این رفتارت عذابم میده هیچ تاثیری نداشته دیگه دارم ازش سردمیشم میشه لطفاکمکم کنیدویه مشکل دیگه هم که دارم اینه که به شدت بدغذاس همش ازآشپزیم عیب وایرادمیگیره آشپزیم درحدمتوسطه بعضی وقتام نمیخوره اینجورموقعها بایدبرم یه چیزی دیگه براش بیارم یابیخیال باشم ؟؟ببخشیدکه طولانی شدممنون میشم کمکم کنید

منویکی از عواملی که زندگیمو تحت تاثیر قرار داده و مشکلات زندگیم بهش گره خورده اینکه اینجایی که هستم حتما باید رانندگی بلد باشم تا بتونم رو پای خودم بایستم و خودم به کارام برسم ولی چیکار کنم هراران بار تلاش کردم نتونستم ترسشو کنار بزارم حالا هم  که میخوام  از پس پسرم تو ماشین جم میخوره و میخواد پشت فرمون بشینه نمیتونم و این شده بهونم ..‌‌نمیدونم چیکار کنم ...

سلام رویاجون وقت به خیر ،رویا خانم من باشما ازوقتی تاپیک زدید آشنا شدم وکلی مشکل داشتم که واقعا ازطریق صحبتهای شما حلشون کردم ولی دوتا مشکل دارم که چون به شدت به شما ایمان دارم گفتم ازتجربیاتتون استفاده کنم ،اول یه کم راجع به خودم وشوهرم بگم ،رویا جون من وقتی باشوهرم ازدواج کردم ازصفر شروع کردیم وباهم زندگیمون روساختیم به قول دوستان هرچی داره ازصدقه سرمن داره چون خیلی بهش انگیزه دادم وکلا آدم مثبت نگری هستم .رویا خانواده من ازلحاظ تحصیلی و فرهنگی خیلی از خانواده شوهرم سر هستن من حس می کنم خیلی بهشون حسادت می کنه حالا اولین مشکلم اینه که خیلی ازمن توقع داره همیشه همراهش باشم توی مراسمات خانوادگی و فامیلی ولی نوبت به من و خانواده ام میرسه شروع می کنه به بی احترامی وخودشو کنار می کشه حقیقتش خیلی بهم بر می خوره که این رفتاراشو می بینم علتش چیه و باید چطوره حلش کنم،رویاجون یک مشکل دیگه من اینه حس می کنم شوهر ازرابطه برای تنبیه واذیت کردن من استفاده می کنه منم سعی کردم توی رابطه پیش قدم نشم ولی خودم اذیت میشم رویا اصلا میشه رابطه رو مدیریت کرد این قضیه خیلی ازلحاظ روحی ناراحتم می‌کنه کلا رویا شوهرم چیزی رو که دوست دارم سعی می کنه درمسیر آزار من ازش استفاده کنه اینم بگم ازلحاظ قیافه خیلی بهش سرم وازلحاظ زیبایی اندام وخانه داری و آشپزی عالی هستم وچهره واندامم نسبت به سنم 8سال کوچکتر نشون میده اینارو گفتم که درباره ظاهرم بدونید که مشکلی ندارم ازاین لحاظ ممنون میشم راهنمایی کنی

سلام بانو رویا ی عزیز 💖💖💖

خیلی ممنونم ازتون بابت کمک های فراوونی که به هممون کردین 

من خیلی وقته پیگیره شما و گلبوته جون هستم 

همیشه مطالبی رو که گفتین رو مطالعه کردم و روشون فکر کردم و سعی کردم توی زندگیم ازشون استفاده کنم 

سوالی ازتون داشتم امیدوارم کمکم کنید

عضو گروه 🌻رز زرد🌻 وزن فعلی 62 وزن هدف 55

وضعیت مالی ما خیلی مناسب نیست همسرم تو این چند سال خیلی ضرر کرد و ضربه خورده خونه نداریم و در حال ساخت خونه هستیم که خیلی مخارج بالایی داره شدیدا مشغول کار هست و خیلی به خودش فشار میاره شکر خدا همو دوست داریم و مشکل خاصی توی زندگیمون نداریم و می دونم که تمام تلاشش برای تامین من و دخترمون هست الان و توی این اوضاع من سعی میکنم زیاد ازش پول نگیرم نمی دونم کارم درسته یانه ولی توی این چند سال حتی لباس هم برای خودم خیلی کم خریدم خانه دار هستم و دوست دارم کاری شروع کنم که درامدی برام داشته باشه سخته و می دونم که میتونم ولی دوتا مشکل دارم اولیش اینکه همسرم کلا راضی نیست یه جورایی انگار میترسه اقتدارش به عنوان مرد خونه زیر سوال بره با داشتن درامد من و دوم اینکه خودم می ترسم که با این کارم به مشکل بخوریم دوست دارم با درامدم بیشتر به خودم برسم و یکم برای خودم خرج کنم ولی می ترسم برای همسر عادت بشه اصلا نمی دونم با این پول می تونم بهش کمک کنم یا اشتباه که خانم هم توی مجارج خودش و خونه از خودش پولی بزاره اصلا درسته که خانم خونه هم کمکی توی مخارج باشه لطفا کمک کنید رفتار صحیح چیه و من چیکار می تونم انجام بدم 

ببخشید که وقتتون رو گرفتم 

بازم ازتون بابت وقتی که میزارین ممنونم 

من خیلی مطالبه خوبی ازتون یاد گرفتم و خیلی توی بهتر شدن روند زندگیم تاثیر داشته 

امیدوار حال خودتون و خانواده ی محترمتون خوب باشه واز شر این بیماری هم درامان بمونید 💖💖💖

اینکه یجا گفتین همسرتون فیلم میدیدن و شما ترکش دادین متاسفانه همسر منم این مشکل داره...قبل ازدواج ب ...

درود نازنین بانو 💖

بله شوهرم فیلم میدید و دیدن فیلم رو کشونده بود به رابطه همیشگی و این خیلیییی منو اذیت میکرد 

و با حرف و استدلال درست نشد تا اینکه از راه  شناختی که ازش پیدا کرده بودم وارد شدم و موفق شدم برای همیشه ترکش بدم ....یه روز بهش گفتم چرا فیلم میبینی بهم گفت با دیدنشان لذتم بیشتر میشه.. خیلی بدم اومد ولی هیچی نگفتم تا دفعه بعدی بعد از دیدن فیلم خودم شروع کننده بودم و نشون دادم خیلی خواهانش هستم و بعد تمام شدن رابطه بهش گفتم واقعا تاثیر داره منم با دیدن این فیلما خیلی خوب و داغ شدم مخصوصا کار اون مرده تو فیلم 😈یعنی بهش فهماندم که همانطور که تو از بدن زنهای دیگه رو میبینی منم بدن مردها رو دیدم که اینجوری شدم ....تا یک روز حالش گرفته بود ولی هیچی نگفت و یه روز دیدم فیلم ها رو نابود کرد و تمام.....بدون بحث و دعوا ...باید اخلاق و نقطه ضعف ها رو شناسایی کنی ...بعضیها روی زنشون حساسن

بعضی ها روی اینکه نطفه بچه چجور بسته بشه (مثلا اگه قراره بچه دار بشن )و اینم بگم یکم اعتیاد هم داره و اگه مدت دیدنش زیاد بوده یکم سخته براش و اگه گاهی شیطنت کنه فکر نکن کار تو موفقیت آمیز نبوده باید صبر کنی و بهش فرصت بدی  احساس واقعیت رو بهش بگو ..

بهش بگو من از اینکه بدن زنهای دیگه رو میبینی   ناراحتم .. . خودت که اگه منم بخوام بدن مردها رو ببینم چه حالی میشی ؟(اینجا صبر نکن جواب بده )

بعد بهش بگو اگه مجرد بودی و من نبودم اشکال نداشت دیدن این فیلما و الان من هستم و احساس میکنم برات ارزشی ندارم (اینجا یکم خودتو غمگین نشون بده )و بعد بگو من برم کار دارم و واقعا برو خودتو مشغول کن و بهش بگو عزیزم چای میخوری برات بیارم ؟

باید به مردها مواقع ابراز ناراحتی و گله نشون بدی از شخصیت خودش بدتون نمیاد فقط رفتارش ناراحتتون کرده ...گله رو بگو و بعد محبت کن 

90 درصد جواب میده 👌👌

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
رویای عزیز سلام نمیدونم مشکلم رو از کجا شروع کنم من به شدت بد دل و شکاک هستم جوری که اصلا آرامش ندار ...

درود آرشیدا جان 💖

من حال شوهرتو خوب درک میکنم میدونم الان چه حسی به زندگیش به شما و لحظه هایی که سپری میکنه داره ولی یه اخطار جدی بهت میدم اگه ادامه بدی شوهرتو از دست میدی به همین راحتی ...میدونی چرا بهت اینقدر با اطمینان میگم ؟چون مردها مثل ما زنها صبر و تلاششون برای تحمل کردن و یا درست کردن اوضاع نیست و به اوج احساس خفگی که برسن رها میکنن و میرن 

چند مورد اطرافم دیدم حتی با وجود اینکه 25 سال گذشته بود از زندگیشون جدا شدن 

اون آقا رو خونه دوست مشترکمون دیدم و شاید باور نکنی که مثل بچه ها گریه میکرد از جدایی ولییییی وقتی بهش پیشنهاد دادیم به زنش میگیم برگرده میدونی چی گفت ؟با اشک تو چشمهاش گفت هرگز 

درسته دلم آتیش گرفته از جداییش ولی الان حس آزادی و راحتی خیال دارم به هر کی سلام کنم به هر کی زنگ بزنم و یا کسی زنگ بزنه  بازخواست  نمیشم 

دلم تنگه ولی آزادیمو بیشتر دوست دارم ....زنش بعد از چند ماه التماسش میکرد ولی اصلا قبول نکرد رجوع کنن و شوهرش میگفت تازه معنی زندگی رو میفهمم ...

پس تا دیر نشده خودتو اصلاح کن دنبال بهانه نباش 

البته اینکه بهش بگی دوست نداری با دخترها و زنها گرم بگیره در خواست شما از شریک زندگیت هست ولی تهمت زدن و دعوا راه انداختن بخاطرش کار بسیار اشتباهی هست 

یه نکته جالب بهت بگم تا بدونی درسته آقایون زیبایی زن براشون مهمه ولی آرامش تو زندگی رو خیلی خیلی خیلی بیشتر دوست دارن اگه آرامششون

سلب بشه همه چیز رو رها میکنن 

مردها مثل پسر بچه میمونن که تا آخر عمرشان دنبال جایی شبیه بغل مادر و خونه امنی مثل خونه مادر هستن ....بجای شکاک بودن اینها رو براش مهیا کن 

تا براساس حس امنیت و آرامشی که کنار شما دریافت میکنه هرگز ترکتون نکنه و خونه براش بهترین مکان باشه نه محل بازجوییش 🔴 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جان من از روش جنگ نرمی که یاد داده بودید دارم نتیجه میگیرم خیلی آرام و بدون هار و هوار. سی ...

درود سحر جان 💖

عالیه راستش میخواستم چیزی بگم ولی فعلا صبر بهتره همینجوری خونسرد باش و ادامه بده و هر وقت گفت موافقت کن و بگو راستش منم اول دوست نداشتم طلاق بگیریم چون بدون تو زندگی برام سخته درسته پسرم هست کار و زندگیم خوبه ولی بودن تو تمام خواسته و زندگیمه😉😄 ولی الان میبینم که اذیت شدی و مدام میگی طلاق... قبول میکنم که جدا بشیم تو درست میگی ...

ببین اول گفتن اون جملات خوب و بعد تصدیق حرفش میتونه درمانش کنه ...گاهی اوقات مردها دوست دارن بهشون هی بگی دوستت دارم بهت وابسته هستم و...حالا افسردگی شوهرت هم مزید علت شده ...چقدر در طول روز محبت کلامی و لمسی دارید ؟اگه کمه سعی کن زیادش کنی ...البته نه دم به دقیقه  و یا وقتی حرف طلاق رو میزنه وقتی که با محبت باهات حرف میزنه ..یا قبل از رابطه حدود بیست دقیقه ماساژ و نوازش و در گوشش آرام و با لحن اغوا کننده حرفای عاشقانه بزن 😉😉این کارها وابستگی عشقی و محبت و امنیت رو براش زیاد میکنه