2777
2789
عنوان

میخوام از خونه فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خسته ام.همش عین بچه ها قهر میکنه بعد منم قهر کنم بدش میاد که من نازتو نمیکشم بهت نیاز ندارم گف ...

این حرقا  فقط  توعصبانیته  جدی  نگیر

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
عزیزم این مشکل منم هست همسرم بهم اجازه رفتن ب هیچ جارو نمیده حتی بهم پول م نمیده ک مبادا با تاکسی بر ...

چ زندگی گهی دارین اگه شوهر اینه میخوام صد سال نداشته باشم

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167

ببین عزیزم من فقط یه چیزی میگم از تاپیکت میرم این نظر شخصی منخ مردا خیلی خیلی احساسین به شدت مغز و دهنشون بهم نزدیکه گاهی زبونشون زود تر از مغزش ن کار میکنه حرفی که میزنن اصلا بهش فکرم نمیکنن پس اصلا حرفاشو به دل نگیر همسر من اوایل انقدر حرف مفت میزد منم پا به پاش جواب میدادم الان فقط نگاش میکنم خودش پشیمون میشه ببین قصد پشیمون شدن اون نیستا قصدم اینه بگم اگه چیزی میگه و کاری میکنه به خاطر ذات مرداست که صفر تا صدن . شوهر داری کار خیلی سختیه ولیاگه لمشو دستت بیاد ۶سون ترین کار دنیاست 

⁦☹️⁩با اینکع نمیخاعم ناراحت شی ولی کسی کع دوست داشتع باشع هیچوقت دلتو نمیشکونع و باهات اینجور رفتار ...

حالا بعدش همش میگه دوستت دارم وعصبی بودم و...نمیدونم فقط الان گناه من چیه

دلم میخواد برم ۱شهر دیگه تنهای تنها زندگی کنم هیشکی ام هیچ کاری باهام نداشته باشه

اوضاع درحدبیرون رفتن ازخونه نیست اگه بری بدترمیشه توخونه بمون باهاش سرسنگین باش تا وقتی آروم بشه بعد باهاش صحبت کن الان هرحرفی یا حرکتی اوضاع رو بدترمیکنه 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
حالا بعدش همش میگه دوستت دارم وعصبی بودم و...نمیدونم فقط الان گناه من چیه دلم میخواد برم ۱شهر دیگه ...

😶ببین از عین عادما زیاد هس کع بهشون میگن موجی کع بدلایل زیادی مص مشکلات زیاد نبود اعصاب روانیو عقده ها میخان عوضشو سر یع نفر کع بهش از همع نزدیک ترع خالی کنن ط تحمل کن چارعی نیس

😐درس حرف بزن ..والا تو بخوای هم فک نمیکنم کسی باهات بمونه با این طرز صحبت کردن😂

آره درست حدس زدی ترشیدم تو خونه بابام😕

تراشیدن بهتر از اینجوری شوهر کردنه

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792