baraaaaan97 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 769 عنوان میخوام از خونه فرار کنم 612 بازدید | 43 پست امروز ساعت۱۱/۳۰با خواهر شوهرم رفتیم خرید ساعت۱۲/۱۰اینا شوهرم بهم زنگ زده صدای گوشیمو نشنیدم،نگو دوستش بهش زنگ زده که بریم بیرون اونم خواسته با من هماهنگ بشه.بعدش منکه گوشیمو برداشتم دیدم زنگ زده باهاش تماس گرفتم گفت کجایی چرا جواب نمیدی جمع نمیشی بیای خونه واین حرفا همش بخاطر دوستش بود؛منم گفتم خب اومدیم خرید تموم شه برگردیم بعدش که اومدیم خونه مادرشوهرم بود پیش اونا عصبی شد وگفت ۲ساعته بازارید گوشیاتون رو جواب نمیدید هنوز ساعت۱ هم نشده بود گفتم خب هرجا رفته باشیم داشتیم برمیگشتیم اینجا پیش اونا عصبانی شد؛بعدش من از اون اتاق اومدم بیرون دست وصورتم رو بشورم یهو گریه امونم نداد داشتم اشکامو پاک میکردم که مادرشوهرم دید وداشت آرومم میکرد بعدش شوهرم گفت حالا یه چیزی ام بدهکاریم از خونه زد بیرون گفت من میرم توم خودت بیا.ناهارم نخوردیم اومدیم خونه بعدش هرچی از دهنش دراومد بهم گفت ؛گفت برو بهت نیاز ندارم گریه میکنی که نازت رو بکشم.تو زندگی منو خراب کردی جمعه منو خراب کردی.الان میخوام از خونه بزنم بیرون کلا خودمو گم وگور کنم نظرتون چیه؟؟؟؟چیکار کنم بنظرتون؟الان من مقصرم؟ 1399/11/24 | 15:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخملییی عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 10417 نه عزیزم عصبانی شده یه چیزی گفته اهمیت نده هر چیزی ک برام میخوای خدا صد برابرشو به خودت بده😎👻
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59816 شوهرت چرا اینجوریه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
سعدی75 عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 1625 مقصر اونه ولی آروم باش عزیزم، بیرون خبری نیست، الان عصبی و ناراحتی خوب میشی بزودی...
یادگارمادر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 1873 فرار واسه این بحث یکم زیادیه🤔 انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤
sauna عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 10244 نه بابا نری بیرون ی دعوای مختصر بوده دیگه فراموشتون میشه بیشتر کشش ندهبعد ازاین جایی میری بهش ی خبر بده ک داری میری
مامانارینروژین عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3002 عزیزم این مشکل منم هست همسرم بهم اجازه رفتن ب هیچ جارو نمیده حتی بهم پول م نمیده ک مبادا با تاکسی برم اونور اونور ...اگه بچه داری باید تحمل کنی بخدا خستمون کردن