2777
2789
عنوان

میخوام از خونه فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا نری بیرون  ی دعوای مختصر بوده دیگه فراموشتون میشه بیشتر کشش نده بعد ازاین جایی میری ب ...

خودش در جریان بود با خواهر خودش رفتیم اصلا قرار نبود بهم زنگ بزنه که دوست احمقش که زنگ زده باهم بریم بیرون اینم بهم زنگ زده منم جواب ندادم؛خب میگم تقصیر منکه نبوده به دوستش میگفت خانمم بیرونه ما نمیایم باهاتون

عزیزم این مشکل منم هست همسرم بهم اجازه رفتن ب هیچ جارو نمیده حتی بهم پول م نمیده ک مبادا با تاکسی بر ...

به من اجازه میده هیچ وقت هیچی نمیگه میگم امروز دوستش زنگ زده اون بخاطر اون عجله داشته که من زود برگردم خونه یا گوشیمو جواب بدم منم اصلا صدای گوشیمو نشنیدم

خودش در جریان بود با خواهر خودش رفتیم اصلا قرار نبود بهم زنگ بزنه که دوست احمقش که زنگ زده باهم بریم ...

مردا بی عقلن عزیزم یهو نمی‌فهمن چی کار کنن چی بگن چی نگن 

الان شما بری قهر بدتره کش پیدا میکنه بیخود داستان درست میشه 

بمون خونه برگشت ی کم سرسنگین باش خودش میاد منت کشی 

شوهر منم رو گوشی حساسه به هیچی گیر نمیده ها ولی گوشیم و جواب ندادم قیامت میکنه حالا بماند جدیدا به خاطر دزدی ها ی گوشی تو خیابون اصلا زنگ نمیزنه میرم بیرون که یه وقت گوشی و از کیفم در نیارم

اگه  واسه  هرچیزی  بخوای  خودتو  گم  گورکنی  که  الان   نصف  خانما  گم  گور  بودن

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
اگه  واسه  هرچیزی  بخوای  خودتو  گم  گورکنی  که  الان  ...

واقعا خسته ام.همش عین بچه ها قهر میکنه بعد منم قهر کنم بدش میاد که من نازتو نمیکشم بهت نیاز ندارم گفت زندگیمو به گند کشیدی