2777
2789
عنوان

سردی شوهر

1226 بازدید | 47 پست

شوهرم از نظر جنسی خیلی غیر فعاله شاید دوماهی یبار ولی از نظر عاطفی خوبه همه کار برام میکنه...  میدونم با کسی نیست مطمئنم ..  چندبارم باهاش صحبت کردم  طفره رفت... بعد تیکه انداختم کم محلی کردم هر راهی بگید امتحان کردم ولی فایده نداشت ...بهانه های الکی میاره میگه خوابم میاد....عقد بسته هم هستم ...عقد بستگیم خیلی طولانی شده ....اینم بگم درگیری مالی و اقتصادی هم زیاد داره ینی مال اونه ؟؟؟میترسم بعدها بعد عروسی هم اینطور باشه یکساله اینطوری شده اوایل بهتر بود خسته شدم چکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا اینطوری بوده یا جدیدا مشکلی براتون پیش اومده ،مثل مشکل مالی

یکساله اینطوری شده مگه میشه یه مرد خوابو به رابطه ترجیح بده ینی اگر صدسالم تحویلش نگیرم اعتراض نمیکنه کلا اخلاقش توداره هیچی نمیگه 

تودوستی چی ؟؟اگع پسری تو دوسال دوستی اصلا حرف جنسی نزنه ولی عاطفی فقط باشه و ابراز عشق و دوس داشتن اینم نرمال نیس ؟؟؟البته منم دوس ندارم دربارل این مسایل حرف بزنیم ولی بهم گفتن مشکل داره 

من جا تو بودم خوشحالی میکردم 

والا هزاررجور فکرو خیال تو سرم میاد  کجاش خوشحالی داره والا من قرتی ترین زن فامیلم چ از نظر ارایش چ چهره واندام هرکی میخاد مثال بزنه منو میگه نمیدونم این چشه

شاید بخاطر درگیری فکری که گفتین باشه! 

شایدم شما زیاد حساس شدین به هرحال تودوران عقد ۲ ماه یه بار واسع رابطه کامل اینقدرام سردی به حساب نمیاد با شرایط که گفتین فکر ودغدغه مالی که همسرتوت داره

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
شاید بخاطر درگیری فکری که گفتین باشه!  شایدم شما زیاد حساس شدین به هرحال تودوران عقد ۲ ماه یه ...

۲ ماه یبار واقعا سردی به حساب نمیاد برای کسی ک خونه مجزا داره و هرروز زنش میبینه؟

یکساله اینطوری شده مگه میشه یه مرد خوابو به رابطه ترجیح بده ینی اگر صدسالم تحویلش نگیرم اعتراض نمیکن ...

من تجربه خودمو میگم، شوهرم تو عقد میگفت :رابطه فقط یکبار در هفته، اونم با کلی قر وناز، منم مدام بهش اصرار میکردم، (رابطه کامل داشتیم اون زمان) 

اومدیم خونه خودمون چند ماهی خوب بود دوباره شد همون آدم سابق،تا اینکه بچه آوردیم، میل من کم شد، دیگه من نمیخواستم اون مبخاد، البته چند سال پیش یک مشاور بهم گفت ،بخاطر اصرار های شماس که رفتارش اینجوریه!

اما نظرم اینه مشاوره برید،برای همه که نمیشه یک نسخه پیچید، مال شمام غیر عادیه!