شوهرم از نظر جنسی خیلی غیر فعاله شاید دوماهی یبار ولی از نظر عاطفی خوبه همه کار برام میکنه... میدونم با کسی نیست مطمئنم .. چندبارم باهاش صحبت کردم طفره رفت... بعد تیکه انداختم کم محلی کردم هر راهی بگید امتحان کردم ولی فایده نداشت ...بهانه های الکی میاره میگه خوابم میاد....عقد بسته هم هستم ...عقد بستگیم خیلی طولانی شده ....اینم بگم درگیری مالی و اقتصادی هم زیاد داره ینی مال اونه ؟؟؟میترسم بعدها بعد عروسی هم اینطور باشه یکساله اینطوری شده اوایل بهتر بود خسته شدم چکار کنم
من تجربه خودمو میگم، شوهرم تو عقد میگفت :رابطه فقط یکبار در هفته، اونم با کلی قر وناز، منم مدام بهش ...
مشاوره نمیاد قبول نداره ک مشکل داره .منم بخاطر اینکه بقول شما فک نکنه من اصرار دارم ب رابطه پافشاری نمیکنم چون میشناسم مرد جماعت پررو میشه پافشاری کنی بعدم رابطمون توعقد کامل نیس بخاطر اون نیست بنظرت؟...ولی نمیدونم چکاررکنم خسته شدم از این کارش یکسال ونیمه اینطوریه ۳ ماه ۳ ماه بهش محل ندادم ک درست بشه خودش بیاد میاد ۲ ماه یبار فقط
مشاوره نمیاد قبول نداره ک مشکل داره .منم بخاطر اینکه بقول شما فک نکنه من اصرار دارم ب رابطه پافشاری ...
به نظرم تنها راهت مشاورس، خودت تنها برو، بهشون بگو شوهرم نمیاد اونا راهکار میدن بهت، مردا اکثرا نمیخان قبول کنن مشکلی هست بخصوص تو اینجور مسائل! خودت تنها برو عزیزم و اگه شد راضیم کن حتی تلفنی حرف بزنه.
مشاوره نمیاد قبول نداره ک مشکل داره .منم بخاطر اینکه بقول شما فک نکنه من اصرار دارم ب رابطه پافشاری ...
محل ندادنت اشتباهه..تو باید مهربون باشی اون جذب بشه..تو از اولش میری سر اصل مطلب..تو فقط مهربون باش.. به زبون هم نیار که میخای بعضی مردا زنا پیشنهاد بدن سرد میشن یا شاید عادت میکنن که همیشه زن درخواست بده..منم ی مدت تجربه شو داشتم تو زمانی که شهر دیگه درس میخوندم..دوری و سردی رابطه این وضع رو بدتر میکنه