2777
2789
عنوان

سردی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 47 پست
من تجربه خودمو میگم، شوهرم تو عقد میگفت :رابطه فقط یکبار در هفته، اونم با کلی قر وناز، منم مدام بهش ...

مشاوره نمیاد قبول نداره ک مشکل داره .منم بخاطر اینکه بقول شما فک نکنه من اصرار دارم ب رابطه پافشاری نمیکنم چون میشناسم مرد جماعت پررو میشه پافشاری کنی بعدم رابطمون توعقد کامل نیس بخاطر اون نیست بنظرت؟..‌.ولی نمیدونم چکاررکنم خسته شدم از این کارش یکسال ونیمه اینطوریه ۳ ماه ۳ ماه بهش محل ندادم ک درست بشه خودش بیاد میاد ۲ ماه یبار فقط 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سعی کن لباسای تحریک کننده جلوش بپوشی مثل ساپورت یا ساق شلواری تا تحریک بشه

فایده نداره فقط خودمو سبک میکنم تحریک میشه ولی واکنشی نداره منم دیگه ذوقی براش ندارم ولی برای بعد عروسیم نگرانم اینطور بمونه 

مشاوره نمیاد قبول نداره ک مشکل داره .منم بخاطر اینکه بقول شما فک نکنه من اصرار دارم ب رابطه پافشاری ...

به نظرم تنها راهت مشاورس، خودت تنها برو، بهشون بگو شوهرم نمیاد اونا راهکار میدن بهت، مردا اکثرا نمیخان قبول کنن مشکلی هست بخصوص تو اینجور مسائل! خودت تنها برو عزیزم و اگه شد راضیم کن حتی تلفنی حرف بزنه.

۲ ماه یبار واقعا سردی به حساب نمیاد برای کسی ک خونه مجزا داره و هرروز زنش میبینه؟

نه خوب توجه کنی گفتم بااین شرایط فشاری که خودتونم متوحه شدین ....اول نگفتین شرایط خونه ودسترسی بع هم رو دارین پس باهاش جدی صحبت کتید بگین نیاز شما بیشتره واین مسئله کوچیکی نیست حتما پیگیر باشین

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
مشاوره نمیاد قبول نداره ک مشکل داره .منم بخاطر اینکه بقول شما فک نکنه من اصرار دارم ب رابطه پافشاری ...

محل ندادنت اشتباهه..تو باید مهربون باشی اون جذب بشه..تو از اولش میری سر اصل مطلب..تو فقط مهربون باش.. به زبون هم نیار که میخای بعضی مردا زنا پیشنهاد بدن سرد میشن یا شاید عادت میکنن که همیشه زن درخواست بده..منم ی مدت تجربه شو داشتم تو زمانی که شهر دیگه درس میخوندم..دوری و سردی رابطه این وضع رو بدتر میکنه

محل ندادنت اشتباهه..تو باید مهربون باشی اون جذب بشه..تو از اولش میری سر اصل مطلب..تو فقط مهربون باش. ...

مهربونم باشم محبتم بکنم فایده نداره براش انگار اصلا تو فاز این چیزا نیس مدام میگه مگه ادم فقط ازدواج میکنه مال رابطه علاقه و عشق مهمتره توزندگی چیزای مهمتر هس