2777
2789
عنوان

سردی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا براش مهم نباشه وقتی خودش میگه عشق مهمه یعنی دلش محبت میخاد.. 

منظورم اینه عشق و محبتش تاثیری تو رابطه براش نداره فقط عشق و محبت مهمه رابطه مهم نیس براش اصلا

من تاحالا سمتش نرفتم ظرفیت چنین کاریو نداره با این شرایط جنسیش

اگه هنوز عقد هستی مشکل تو درست کن ولی اگه عروسی کنی بری زیر یک سقف عذاب میکشی چون سردی میاره بین زنو شوهر وقتی رابطه کم باشه صمیمیت از،بینتون میره"باهاش حرف بزن

اگه هنوز عقد هستی مشکل تو درست کن ولی اگه عروسی کنی بری زیر یک سقف عذاب میکشی چون سردی میاره بین زنو ...

چی بگم بهش اخه قبول نمیکنه مشکلشو بعدم فکر میکنه من خیلی پیگیر رابطه ام پررو میشه بدتر چون کلا بی ظرفیته تواین موارد بفهمه پیگیری میزنه به بیخیالی

چی بگم بهش اخه قبول نمیکنه مشکلشو بعدم فکر میکنه من خیلی پیگیر رابطه ام پررو میشه بدتر چون کلا بی ظر ...

بگو زندگیمون برام مهمه که پیگیرم"اگه زندگیمون و تو مهم نبودی برام میزدم به در بیخیالی حتما مهمی دیگه اینجوری بگو

بگو زندگیمون برام مهمه که پیگیرم"اگه زندگیمون و تو مهم نبودی برام میزدم به در بیخیالی حتما مهمی دیگه ...

همیشه میگه زندگی مشترک ب این چیزا نیس به عشق و علاقس خیلی قشنگ بلده با کلمات بازی کنه 

فایده نداره فقط خودمو سبک میکنم تحریک میشه ولی واکنشی نداره منم دیگه ذوقی براش ندارم ولی برای بعد عر ...

اگه تو عقد هستی واقعا یه فکر اساسی بکن

چون بعد عروسی میشه ۶ ماه یکبار

من تو عقد وقتی شوهرم تنها تو اتاق گیرم می آورد کارم تمام بود

خیلی جالبه بهم گفتن دقیقا حرف شمارو زدن .من فکر میکردم پسرخوبیه که حرفا ناجور و جن.سی نمیزنه چون تو ...

ببخشید اینجوری میگم متاسفانه اره 

مگه میشه پسری تو دو سال چیزی نگه مگه میشه اخه