2777
2789
عنوان

نامزد دندان پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 52 پست
طفلی من فک میکردم فاز پزشکا فرق داره نگو برای قدیما فرق داشتن  پس جدیدا اومدن تو خط ازدواج😅

کلا از قدیم همینجوری بوده😅 الان تو فامیل ما چندتا دندون پزشک متخصص خیلی معروف هستن که همون ترم اول دوم ازدواج کردن 

ولی کلا چند بار تکرار کردم از همه نوع فرهنگی و قشری تو هر شغلی وجود تو پزشکیم همینجوره هم کسایی هستن که زیاد تو فاز ازدواج و اینا نیستن هم کسایی هستن که ازدواجای درست منطقی دارن تو همون دوران دانشجویی (مثل همون فامیلامون )هم کسایی که مثل همین دوست من یا مورد استاتر ازین ازدواجای بد 😬 دارن 

مرسی عزیزم اره عزیزم همه چی خوبه چون سنم کنه همسرم خیلی بهم کمک میکنه زیاد نمیزاره فشار رو من باشه

خیلی خوبه

قدرشو بدون

من ۱۹سالمه مجردم  اما دوستام ازدواج کردن بعضیا خیلی بیچاره شدن با این سن کم

موفق باشی❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا من الان خودم ۱۷ سالمه تازه متاهل شدم همسرم خیلی بهم اصرار میکنه که درساتو با دقت بیشتری ...

من نگفتم زندگی شخص شما بده یا ...

میگم اکثرا اینطوری میشن

به خاطر تفاوت های زیادی که وجود داره بین دو نسل

۱۰ سال دیگه همسرت تقریبا نزدیک ۴۰ هست ولی شما وسط ۲۰ سالگی و اوج جوونیت هستی

اینها مشکل سازه، مگه یکی از طرفین خیلی کوتاه بیاد

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
کلا از قدیم همینجوری بوده😅 الان تو فامیل ما چندتا دندون پزشک متخصص خیلی معروف هستن که همون ترم اول ...

اها چه جالب 

من اطرافم هر چی دیدم دیر ازدواج کردن فکر کردم همه اینطوری هستن

درسته واقعا از هر قشری هستن

ممنون که دیدم رو تغییر دادی

موفق باشی

۳۷ اون ۲۶ من 

مثال بود

البته چون گفتی ۱۲ سال اختلاف دارید گفتم

اینجا مجبور میشی از خیلی چیزهات بگذری و زودتر از نرمال بزرگ‌شی

خیلی مواظب خودت باش

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !