2777
2789
عنوان

نامزد دندان پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 52 پست

خوش ب حالشون

نريزيد سرم اينم نظر منه😂😂😂

البته اگه مرده هيز و بد اخلاق و معتاد و...نباشه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
من متولد 72 همسرم 55

وای چرا اینقدر اختلاف

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میرن سن پایین زن میگیرن فکر میکنن زن گرفتن فقط برطرف کردن میل جنسیه بعد پس فردا که پولدار شدن اب ...

اکثر مردهایی که خانم تو سن پایین میگیرن، نمیذارن رشد زیادی کنی، تحصیلات زیادی، استقلال مالی و ... داشته باشه

بعد از یه مدت هم دقیقا همینطور که شما میگی، با خودشون میگن این دختر در سطح ما نیست و درجا طلاق میدن یا خیانت میکنن

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

یکی از فامیلای شوهر خالم 

پسره ۲۲سالشه رفته زن گرفته از فامیل خودشون ۱۵سالشه 

اما فوق پولدارن 

با این سنش پسره ماشین مدل بالا و چندتا ملک به نامشه

جدیدا ازدواج کردن و به خاطر مجازی بودن درسا رفتن ویلا شمالشون

واقعا چرا اوضاع اینطوری شده اخه

یکی از فامیلای شوهر خالم  پسره ۲۲سالشه رفته زن گرفته از فامیل خودشون ۱۵سالشه  اما فوق پو ...

من نگران نسل آینده ام

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اره میرن سن پایین زن میگیرن فکر میکنن زن گرفتن فقط برطرف کردن میل جنسیه بعد پس فردا که پولدار شدن اب ...

اره بعضیاشون اینجورین البته نه همشون ها 😅

اینو بیشتر گفتم که بدونن پزشکا و دندون پزشکا ادم فضایی نیستن 😁 با هر نوع فرهنگ و سطح فکری بینشون دیده میشه چه خانوماشون چه اقایونشون 

الان بین همکلاسیای خودم یکی هست هفته دوم دانشگاه عقد کرد با یکی از فامیلاشون دختره ولی خود دختره اصلا راضی نبود با اجبار مامانش ازدواج کرد با پسری که حسابداری پیام نور میخونه بدون هیچ شغل و درامدی هنوز که هنوزه دختره ازدواجشو قبول نکرده و تو دانشگاه جوری رفتار میکنه که مجرده 🤦‍♀️😕

یکمم تند رفتی

عزیزم من چند تا پیرهن بیشتر از شما پاره کردم

تو جامعه بودم، زندگی هارو دیدم

شاید به سن برسی، متوجه حرفهام بشی

اره بعضیاشون اینجورین البته نه همشون ها 😅 اینو بیشتر گفتم که بدونن پزشکا و دندون پزشکا ادم فضایی ن ...

طفلی

من فک میکردم فاز پزشکا فرق داره

نگو برای قدیما فرق داشتن 

پس جدیدا اومدن تو خط ازدواج😅

عزیزم من چند تا پیرهن بیشتر از شما پاره کردم تو جامعه بودم، زندگی هارو دیدم شاید به سن برسی، متوجه ...

چی بگم والا من الان خودم ۱۷ سالمه تازه متاهل شدم همسرم خیلی بهم اصرار میکنه که درساتو با دقت بیشتری بخون خیلیم کمکم میکنه میگه باید حتما باید درآینده از آزمون وکالت قبول بشی

در این دنیا انسانم آرزوست❤
چه خوب  خوشبخت باشی😊❤ میگم از مسئولیت ها به خوبی برمیای؟

مرسی عزیزم اره عزیزم همه چی خوبه چون سنم کنه همسرم خیلی بهم کمک میکنه زیاد نمیزاره فشار رو من باشه

در این دنیا انسانم آرزوست❤