2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین لطفا زووود😁

93 بازدید | 13 پست

سلام عزیزانم،امروز دکترم معاینه م کرد، این هفته اخرمه، گفته سر بچه کاملا اومده پایین اما تو لگن نیومده بچه م. واسه 3 روز دیگه بهم گفته برم زایشگاه برای معاینه و چکاب، بنظرتون چیکار کنم بچه م زودتر تو لگن بیاد و دهانه رحمم به اندازه کافی باز شه؟ 

وای خواهر من خیلی ترس داره از زایمان طبیعی البته هنوز ۱۱ هفتشه ولی میگه فقط سزارین اونقدر هم پول ندارن که ۱۵،۱۶ تومن بدن برای سزارین چکار کنیم ترسش بریزه

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خوش ب حالت خدایا منو ب این مرحله برسون 🙏 دیروز ی خانمی میگف دهانه رحمو تحریک کردن نمیدونم تحری ...

ان شاالله تو هم به سلامت به این مرحله میرسی، 😍 برام دعا کن زودتر زایمان کنم💕 

وای خواهر من خیلی ترس داره از زایمان طبیعی البته هنوز ۱۱ هفتشه ولی میگه فقط سزارین اونقدر هم پول ندا ...

منم خودم میترسم اما خب درد و استرس برای همون لحظه س بلافاصله که بچه به دنیا اومد همه چی اوکی میشه ولی سزارین و دوست ندارم به خاطر عوارضش. بنظرم از الان نباید به زایمان فکر کنه من خودم هنوز به زایمان و اتفاقات فکر نمی‌کنم چون خود به خود دچار استرس میشم، ان شاالله به سلامت زایمان کنه 

برو به نظرم.یکم.دیر شروع.کردی.پیاده روی رو..ماماهمراه داری؟

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
برو به نظرم.یکم.دیر شروع.کردی.پیاده روی رو..ماماهمراه داری؟

نه ندارم.، آخه دکترم بهم گفته زایمانت برای 3 اسفند میوفته حالا میگه میتونی زودتر هم زایمان کنی اگه بچه تو لگن می‌بود. من کلا تحرک زیاد دارم پیاده روی هم دارم اما از چهار روز پیش روزی 1 ساعت پیاده روی میکنم. برام دعا کن 😢😢💕

نه ندارم.، آخه دکترم بهم گفته زایمانت برای 3 اسفند میوفته حالا میگه میتونی زودتر هم زایمان کنی اگه ب ...

باشه گلم انشالله ره خوبی زایمان میکنی نگران نباش.منم باید از شنبه شروع.کنم به تحرک و.پیاده روی چون میرم.تو ماه نهم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼