2777
2789

مگه مهمه؟ 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رو حساب فضولی یکی مث منوتو

عنوانو میخونیم تا نریم تاپیکو شخم نزنیم بیخیال نمیشیم آمار میره بالا دیگه😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چه اهمیتی داره

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

بعد ساعت دوزاده تاپیک زدن و تاپیک جنجالی که بچه ها توش پست بزارن 

بعد من آموزش خیاطی میزارم یک نفرم نمیاد تو تاپیک 😐😬

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
هرکی مادرشوهرش بدجنس تر باشه پر بازدید تر میشه

😂😂

دین من انسانیت است🍃                                         خدایا شکرت بابت وجود پهلوان شهرمون مهران قربانی😍❤/  من عاشق شهر ساری و مردمش مخصوصا قهرمان شهرمون هستم🏡
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز