2777
2789
عنوان

رمان

172 بازدید | 9 پست

میخوام سرگرم شم چندتا رمان خوب بگید ازینایی نباشه دختره تو دانشگاه میخوره به پسره بعد..😐🖐

اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛)    اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡

اگه گفتن خوب هاش رو لایکم کن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

مذهبی طور  و هم خونه ای هم رمان خوب بلدید بگید فقط خوب باشه ابکی نباشه🧡

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همه جا میگم دزیره 

میشه بدونم درباره چیه؟؟

من زدم گوگل یکی انگار حالت پادشاهی بود یکی سک‌سی بود 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
میشه بدونم درباره چیه؟؟ من زدم گوگل یکی انگار حالت پادشاهی بود یکی سک‌سی بود 

خاک ب سرم 😯 نه عزیزم راجع به زندگی دزیره ملکه سوئد اولش نامزده ناپلئون بوده و یه سری حوادث اتفاق میفته و باهاش ازدواج نمیکنه و ..... قشنگ ارزش خوندن داره واقعا 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....