میخوام سرگرم شم چندتا رمان خوب بگید ازینایی نباشه دختره تو دانشگاه میخوره به پسره بعد..😐🖐
اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛) اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
مذهبی طور و هم خونه ای هم رمان خوب بلدید بگید فقط خوب باشه ابکی نباشه🧡
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
من زدم گوگل یکی انگار حالت پادشاهی بود یکی سکسی بود
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
میشه بدونم درباره چیه؟؟ من زدم گوگل یکی انگار حالت پادشاهی بود یکی سکسی بود
خاک ب سرم 😯 نه عزیزم راجع به زندگی دزیره ملکه سوئد اولش نامزده ناپلئون بوده و یه سری حوادث اتفاق میفته و باهاش ازدواج نمیکنه و ..... قشنگ ارزش خوندن داره واقعا