2777
2789
عنوان

غم فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 59 پست
خوب بذار کمکت کنم  چی فکر میکنی درباره پدرت ؟ الان چه تصوراتی از ایشون دارید ؟ رابطه تون قبل ...

فک میکنم بابام خیلی ازبچگی تا الان سختی کشیده بودو ازیت شده بودو همشو ریخته بود تو خودش وباعث میشد به خودشو به ماها سخت بگیره .زندگی نکنه.اما خودشم در عذاب بود.اما بابام خیلی مواظب مابود.همیشع اطرافیان از بابام بد میگفتن. دیگه مانمیدونستیم که بابا ازدرون مشکل داره و دست خودش نبوده.بابام بخاطر اینکه توی بچگیو اینا سرش کلاه رفته بودو ازیت شده بود خیلی روماها حساس بود.اما منو که تنها دخترم خیلی دوست داشت.کلا بابام خوب بود .ولی چون باخودش و زندگیش و گزشتش درگیرند نتونست زندگی کنه ..مامانم این آخری حلالش کرد.بابام دوسال پارکینسون داشت .این آرام الزایمر گرفت.توهم میزد.همش مامانشو صدامیزد..اما بابام تو جانیفتاد.دستشویی اینا خودش میرفت..بابام خیلی خوب رفت .عین فرشته ها.

فک میکنم بابام خیلی ازبچگی تا الان سختی کشیده بودو ازیت شده بودو همشو ریخته بود تو خودش وباعث میشد ب ...

خدا بیامرزه 

کدوممون هستیم که تو زندگی گیر و گور نداریم 

همه ضربه هایی خوردیم و صربه هایی زدیم

معلومه خدا خیلی دوستش داشته که زودی برده پیش خودش تا درجه بالاتر و بهتری بهش بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی این مدت خوابی ازشون دیدی؟

عزیز راستش به خواب من نیومده.همون شب اول به خواب همسرم اومده گفته دخترمو به تومیسپارم مواظبش باش.بعد برادربزرگم شبا میره به کارتن خوابا غذا میده اومده بود به خوابش دوبار میگفت این آخریه دیده در بازشده رفته تو یه خونه برادرم بابا نشسته با چندتا دیگه پیرمرد و یه پیرزن که انگار پدرو مادر بابام بودن میگه بابا یه نور خیلی زیادی ازصورتش میومده و نورانی و مهربون برادرم دیده گفته پسرم تویی همدیگرو بعل کردنو اینا برادرم تو خواب داشته گریه مبکرده میگفته چرا مارو تنها گذاشتی.برادرم میگه حالش خوب بوده.

عزیز راستش به خواب من نیومده.همون شب اول به خواب همسرم اومده گفته دخترمو به تومیسپارم مواظبش باش.بعد ...

عزیزم چه خوابهای خوبی دیدید 

چقدر جاشون خوبه 

چقدر برادرت کار خوبی میکنه میدونی چقدر برای بابات کار بزرگی میکنه 

خیلی غیر منتظره بود اصلا فکرش رو هم نمیکردیم کاش لااقل یه روز مریض بودن یا انقدر وابستشون نبودیم که ...

دقیقا عین بابای من یهویی تنهامون گذاشت و رفت. گفت دستم درد میکنه رفت بیمارستان و دیگه برنگشت😔😔😔

دقیقا عین بابای من یهویی تنهامون گذاشت و رفت. گفت دستم درد میکنه رفت بیمارستان و دیگه برنگشت😔😔😔

خدا رحمتشون کنه  خودشون تو آرامشن ولی برای ما خیلی سخت و غیرقابل باوره همش فکر میکنیم الکی الکی از دستشون داریم چیزیشون نبود  

سلام دوستان ۱۲ روز هست پدر من خیلی خیلی ناگهانی صبح که بلند میشه و بعد شستن دست و صورت ایست قلبی می کنه 

اصلا نمی دونم چطور کنار بیام 

دارم از بین میرم 

یه پسر ۱۲ ساله هم دارم ، دلم می سوزه که حوصله اونم ندارم😔😔😔

سلام دوستان ۱۲ روز هست پدر من خیلی خیلی ناگهانی صبح که بلند میشه و بعد شستن دست و صورت ایست قلبی می ...

سلام عزیزم 

امیدوارم که حالتون خوب باشه 

تقریبا یک سال از فوت پدر عزیزتون میگذره 

منم دقیق عین شما پدرم رو ۲ ماهه از دست دادم 

نازنین ترین و مهربان ترین پدر 

سالم سالم بدون هیچ مریضی در سن ۵۸سالگی فوت کردن 

دقیقا به یک دقیقه نکشیده بوده که شب بلند میشه اب بخوره دستشون رو میشورن وایست قلبی 

به همین راحتی 

ولی من دارم میمیرم وفکر نکنم دیگه ادم سابق بشم 

شما بعد یکسال حالتون بهتر شده؟ یعنی منم بهتر میشم؟