2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چه نامزدم چه هر مرد دیگه تهش انقدر بی احساس میشه؟؟؟

بی احساس نیستن، حالا یا از سر غرور یا هر دلیل دیگه ای به زبون نمیارن، 

من یکسال با شوهرم دوست بودم، یکسال عقد بودم، الان حدود ۷سال هم هست که ازدواج کردیم، توی این مدت خودشو همه جوره بهم ثابت کرده و میدونم دوسم داره زیاد، اما خیلیییییییی کم میگه یا قربون صدقه میره، گاهی وقتها یهو بهش میگم میدونم میدونم عزیزم منم همینطور، میگه چی میدونی؟ میگم ای بابا انقدر نگو دیگه! میدونم عاشقمی! بعد دوتایی خنده مون میگیره، 

توام یوقتا از این شیطنتها بکن ، ببین واکنشش چیه

تنها فرق من با تو اینه من یکساله عقدم اره دوسش دارم....اما خیلی بی محبته اما یه مدت بگذره ادم خودش ب ...

دقیقه همینطوره من چهار تا دارم چهارتامون باهم نامزدیم رفتار نامزداشونو میبینم واقعا حسرت میخورم مگه هرکس چند بار دوران نامزدیو تجربه می‌کنه چرا باید آنقدر تلخ باشه نمیگم همش تلخ بوده ولی هروقدرم خوشحال بودم تهش خراب شده چندر وز پیش براش تولد گرفتم دوماه درگیرش بودم خیلی خوب شد تهش بعد مراسم پیام داد زیاد حالم خوب نیست میرم بخوابم ..یعنی یه تشکری یکممم خوشحالیشو نشون بده هیچی ازونروز افسرده شدم 

بی احساس نیستن، حالا یا از سر غرور یا هر دلیل دیگه ای به زبون نمیارن،  من یکسال با شوهرم دوست ...

باشه ممنون ولی واقعا خسته شدم چند بار گفتم حس میکنم گدایی محبت میکنم

واقعا تا کی گداییه محبت خیلی سخته بعده یه مدت یا تو هم سرد و سنگ میشه یا زده میشی جدا میشی کاش با یکی باشید که به خاطر شما دنیارو زیرو رو کنه نتونه یه لحظه ناراحتیه شمارو ببینه نه اینکه هر شب گریه کنی اون اصلا بیخیال باشه فردا روز جلوشم گریهکنی انگار نه انگار اخرش می گه تو هم همیشه گریه می کنی هیچ براش مهم نیست

دقیقه همینطوره من چهار تا دارم چهارتامون باهم نامزدیم رفتار نامزداشونو میبینم واقعا حسرت میخورم مگه ...

اره منم میبینم جوری جونشونو میدن واسه نامزدشون که...

ببین خیای سخته عقده کلمه دوست دارم شنیدن رو دلت بمونه هااااا

خیلی سخته حسرت اینو بکشی یه بار پشتت باشه...ـ

من از درون خووورد شدم نابود شدم تو این یک سال😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

اره منم میبینم جوری جونشونو میدن واسه نامزدشون که... ببین خیای سخته عقده کلمه دوست دارم شنیدن رو دل ...

من میدونسم یکم خشکه ولی نه تا این حد حتی شرط کردم هر شب باید یادآوری کنی بهم ک دوستم داری با اینکه شرطمم بود بازم هفته ای یشب شاااید من یکم یچیز یادت رفته بگه

باخودم کنار نمیام ..با خودش نمیتونم ولی بی اونم نمیتونم

نه دیگه باید با خودت کنار بیای، شوخی که نیست، فیلم هم نیست

یه عمره

وقتی نامزد بودم یه نفر به من گفت قبل از عقد باید از کاه کوه بسازی، ولی بعد از عقد باید از کوه کاه بسازی

واقعا هم همینه، چشماتو باز کن، من نه شمارو میشناسم نه نامزدتو،  نمیگم هم که نامزدت بده، میگم حواستو جمع کن، 

من همیشه میگم آدم باید عاقلانه عاشق بشه

نه دیگه باید با خودت کنار بیای، شوخی که نیست، فیلم هم نیست یه عمره وقتی نامزد بودم یه نفر به من گف ...

خب من الان بعد عقدم قبل عقد نمیتونسم باهم ارتباط داشته باشیم همو بشناسیم من الان پنج ماهه تحمل کردم پیش همه حفظ ظاهر کردم ولی واقعا دیگه نمی‌کشم بعضیا بهم میگن مدلش اینه تغییر نمیکنه ولی باز امید دارم درست شه