پنج ماهه عقد کردیم نامزدم خیلی درونگراس اصلا محبت کردن بلد نیست البته شایدم نمیخواد محبت کنه دارم دیوونه میشم حتی یه تعریف کوچیکم بلد نیست کنه میخوام بدونم مشکل کجاست مگه اوج دوران عاطفیه ما الان نیست الان اینه بعد عروسیمون چی میشه دیشب من چند بار پیشم بود بهش گفتم میدونسی خیلی چشماتو دوست دارم خیلی رنگ چشات خوشگله ازین حرفا ولی اصلا هیچی نگفت یا با کلی ذوق براش عکس میفرسم توقع دارم یکم قربون صدقه بره اصلا انگار نه انگار چند بار گفتم این رفتارت خیلی اذیتم میکنه میگه باشه سعی میکنم بهتر شم تا یکی دوروز روزی یه عزیزم میگه موقع سلام دادن و باز همه چی مثل قبل میشه من تک فرزندم همیشه از همه طرف لوس شدم الان واقعا حس میکنم کمبود دارم از طرفیم دوسش دارم از نبودش میترسم واقعا نه باخودش میتونم نه غیر خودش.. شایدم یکی دوماه دیگه مراسم بگیریم خیلی نگرانم.. کسی نبود باهاش دردو دل کنم گفتم شاید کسی از شما بتونه کمکم کنه♥️
نه نمیشه حل کرد...بهشونم بگی اخرش اخرش خودشونو بترکونن 1هفته خوبن بازم همون آش و همون کاسه میدونی چرا؟؟؟چون ذاتشون این جوریه چون تو خانوادشون ندیدن چون ذاتشون بی احساسه..
تو فاصله بگیر سنگین باش بفهمه ناراحتی بیاد دلجویی اون یکی هم که گفت جای خوابش رو جدا کرده از الان محکم باهاش حرف بزن بگو من دوست ندارم تا حرفی میشه قهر کنیم به خانواده ها بگیم یا جامون رو جدا کنیم ما بچه نیستیم مثل دوتا بزرگتر حرف می زنیم یا نظره هم رو قبول می کنیم یا نه نیاز به این بچه بازیا نیست از الان حدو مرزارو تعیین کنید
میشه تحمل کرد یا ادامه داد بنظرتون؟ حتما شماهم مثل من خیلی دوسش دارید
تنها فرق من با تو اینه من یکساله عقدم اره دوسش دارم....اما خیلی بی محبته اما یه مدت بگذره ادم خودش بی تفاوت میشه دیگ چیزی براش جذاب نمیشه میدونی حتی ارزوها هم تاریخ انقضا دارن من الان که تو دوران عقدم دلم میخاد شوهرم بهم محبت کنه نه دوسال دیگ...💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔