2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 90 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شمام عقدی؟؟بنظرت میشه تحمل کرد؟

اره گفتم منم عقدم 

نه نمیشه حل کرد...بهشونم بگی اخرش اخرش خودشونو بترکونن 1هفته خوبن بازم همون آش و همون کاسه میدونی چرا؟؟؟چون ذاتشون این جوریه چون تو خانوادشون ندیدن چون ذاتشون بی احساسه..

فقط یه مدت عادت میکنیم به رفتاراشـون همین

نه .. دوستم داره وقتی بهش میگم میگه بلد نیستم ولی بدون تو دلم خیلی دوستت دارم.. منم دوسش دارم چند با ...

بنظرم تنها برو مشاوره

شاید یسری راهکارهایی بده که یا بتونی راحت تر کنار بیای، یا کاری کنی همسرت کمی بهتر بشه

اگر خودشم تونستی راضی کنی ببری که خیلی یهتره

تو فاصله بگیر سنگین باش بفهمه ناراحتی بیاد دلجویی اون یکی هم که گفت جای خوابش رو جدا کرده از الان محکم باهاش حرف بزن بگو من دوست ندارم تا حرفی میشه قهر کنیم به خانواده ها بگیم یا جامون رو جدا کنیم ما بچه نیستیم مثل دوتا بزرگتر حرف می زنیم یا نظره هم رو قبول می کنیم یا نه نیاز به این بچه بازیا نیست از الان حدو مرزارو تعیین کنید

تو فاصله بگیر سنگین باش بفهمه ناراحتی بیاد دلجویی اون یکی هم که گفت جای خوابش رو جدا کرده از الان مح ...

دلجوییشم آخه به کلمه با محبت ندارع خیلی منطقی برخورد می‌کنه همیشه

میشه تحمل کرد یا ادامه داد بنظرتون؟ حتما شماهم مثل من خیلی دوسش دارید

تنها فرق من با تو اینه من یکساله عقدم اره دوسش دارم....اما خیلی بی محبته اما یه مدت بگذره ادم خودش بی تفاوت میشه دیگ چیزی براش جذاب نمیشه میدونی حتی ارزوها هم تاریخ انقضا دارن من الان که تو دوران عقدم دلم میخاد شوهرم بهم محبت کنه نه دوسال دیگ...💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔