2777
2789
عنوان

دوران عقد

1416 بازدید | 90 پست

پنج ماهه عقد کردیم نامزدم خیلی درونگراس اصلا محبت کردن بلد نیست البته شایدم نمی‌خواد محبت کنه دارم دیوونه میشم حتی یه تعریف کوچیکم بلد نیست کنه می‌خوام بدونم مشکل کجاست مگه اوج دوران عاطفیه ما الان نیست الان اینه بعد عروسیمون چی میشه دیشب من چند بار پیشم بود بهش گفتم می‌دونسی خیلی چشماتو دوست دارم خیلی رنگ چشات خوشگله ازین حرفا ولی اصلا هیچی نگفت یا با کلی ذوق براش عکس میفرسم توقع دارم یکم قربون صدقه بره اصلا انگار نه انگار چند بار گفتم این رفتارت خیلی اذیتم می‌کنه میگه باشه سعی میکنم بهتر شم تا یکی دوروز روزی یه عزیزم میگه موقع سلام دادن و باز همه چی مثل قبل میشه من تک فرزندم همیشه از همه طرف لوس شدم الان واقعا حس میکنم کمبود دارم از طرفیم دوسش دارم از نبودش میترسم واقعا نه باخودش میتونم نه غیر خودش.. شایدم یکی دوماه دیگه مراسم بگیریم خیلی نگرانم.. کسی نبود باهاش دردو دل کنم گفتم شاید کسی از شما بتونه کمکم کنه⁦♥️⁩

برید مشاوره نوع شخصیت های شما مشخص میشه شاید درونگرا

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توو خونواده اش یاد نگرفته . 

محبتش رو جور دیگه ای ابراز میکنه ؟

دلتنگت میشه؟

واست هدیه میخره؟

اینارو دقت کن . اگر نیست شاید عصر یکطرفه ست . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

خب قهر کن ی مدت 😑🙄شاید متوجه شد

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

عزیزم اگه درون گرا باشه همینه کلا 

شوهر منم همینه هر سری میگم بهش ۲ روز خوبه بعد دوباره میشه همون ادم سابق . دوسم داره از رفتارش معلومه اما زبون نداره متاسفانه

قلمت بشکند روزگار اگر ننویسی بر ما چه گذشت 🖤

مشاور نمیاد 😑

شمامشاوره برو بهت میگ چیکارکنی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یا خجالتیه یا بلد نیست ابراز احساسات کنه ، به مشکل میخوری حتماا باهم برید مشاور خیلی کمکتون میکنه

چون خانم دوس داره بشنوه و ارزش داده بشه بهش 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
توو خونواده اش یاد نگرفته .  محبتش رو جور دیگه ای ابراز میکنه ؟ دلتنگت میشه؟ واست هدیه میخره ...

جور دیگه یعنی چجوری مثلا؟ هدیه خب از وقتی عقد کردیم یبار برا روز زن یبار شب یلدا بیشتر مراسما ک باید بیاره میاره