2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بعضی ادما زبونی ابراز احساسات نمیکنن ولی از رفتار و کاراشون مشخصه دقت کن که رفتارش دوست داشتن رو نشون میده یا نه بهت اهمیت میده هواتو داره برای کادو میگیره یا نه 

اگه این چیزاهم نداشت بخشید ولی یه جای کار میلنگه

قسم به روزی که دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی داشت.

بعضیا رفتاری نشون مبدن دوست داشتنو بعضیا گفتاری 

درستش اینه هرجفتشو بلدباشی متاسفانه خیلیا هستن یا خجالت میکشن یا یادنگرفتن یا اصلا اهلش نیستن لازم نمیدونن محبت کردنو حتی به زبونی !! اگر برات مهمه دراین باره باهاش صحبت کن حتما وبگو که ناراحت میشی از رفتارش چون بعده ها بیشتراذیت میشی

خیلی بده این قضیه. حالا این الان اوج ابراز احساساتشه. خودت ببین بعد از ازدواج و بچه و عادی شدن و این ...

همش سعی میکنم تلقین کنم همین ک دوسم داره کافیه ولی خب واقعا ته تهش اذیت میشم تو این ۵ماه اکثر شبا با گریه خوابیدم

عزیزم به این نوع اخلاق نمیگن درون‌گرا

یه حقیقتی هست در مورد مردها اینکه حتی اونی که دوران نامزدی و عقد یکسره قربون صدقه ت می‌رفته هم بعد از ازدواج کلا انگار نه انگار، پس خودتو آماده کن برای این موضوع، این یه چیزیه که تو اکثر مردها هست و قابل تغییر هم نیست، 

تو بقیه ی خصوصیاتشو سبک سنگین کن ببین چطوره

دقیقا همه چیزا همه چیزی که نوشتی الان تو همون وضعیتم خیلی حس بدیه خیلی زیاد دیگ دق کردم من

شمام عقدی؟

منم واقعا دیگه نمی‌کشم زندگیم مختل شده دیشب اومدن در مورد مراسم حرف بزن همش ناخودآگاه چشام پر اشک میشد

همش سعی میکنم تلقین کنم همین ک دوسم داره کافیه ولی خب واقعا ته تهش اذیت میشم تو این ۵ماه اکثر شبا با ...

تلقین نکن. برو پیش مشاور حتما. یه عمر زندگیته. اصلا جای این تعارف ها و حالا شاید بهتر شد و این ها نیست ها. این ماهی, از اون ها نیست که هر وقت از آب بگیریش تازه است! دیر بجنبی, ماهیه مرده! 

من خودم خیلی واضح بهش میگم دردم اینه دیگه از قهر کذشته

ن خب شاید اونم این حسو تجربه کنه بهتر بفهمه

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
همش سعی میکنم تلقین کنم همین ک دوسم داره کافیه ولی خب واقعا ته تهش اذیت میشم تو این ۵ماه اکثر شبا با ...

تو چه قد شبیه منی منم شبا با گریه از بی احساسیاش بی محبتیاش میخابم