2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 90 پست

حتما با خانوادت در میون بزار یکم سنگین باش باهاش ببین درست میشه اگه اخلاقش این باشه تغییر نمی کنه دورانی که باید خوش باشی این موقع هست در آینده بیشتر ضربه می خوری پس باید از مردای تو کوچه بشنوی باید شوهرت یه نگاهی حرکتی دستت رو بگیره یا ببوستت تو پام دادنی چی 

بعضیا رفتاری نشون مبدن دوست داشتنو بعضیا گفتاری  درستش اینه هرجفتشو بلدباشی متاسفانه خیلیا هست ...

نمی کنم شاید من خیلی لوسم حالا به هر دلیلی ک هست خیلی اذیت میشم دنبال محبت از اینور اونورم همش .. نمی‌دونم چیکار کنم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام عقدی؟ منم واقعا دیگه نمی‌کشم زندگیم مختل شده دیشب اومدن در مورد مراسم حرف بزن همش ناخودآگاه چش ...

اره منم عقدم..

شوهر منم بی احساسه...بی محبته..

شبا منم با گریه میخابم 

منم عکس میدم هیچ قربون صدقه نمیره

منم الوبت اولش نیستم 

تو سختیا پشتم نیست....

و هزاران چیز دیگ...💔💔💔💔💔

همسر منم زیاد زبونی نیست و کلا اهل هیجان زیاد و رمانتیک بازی نیست

ولی مثلا تو کار خونه کمکم میکنه، تولد و... میشه برام هدیه میگیره یا سورپرایز میکنه، بغل می‌کنه یا بوسم می‌کنه ولی خیلی سخت حرفاشو به زبون میاره

کلا مشخصه دوسم داره ولی اینکه زیاد به زبون بیاره نه

تو هم ببین واقعا دوست داره و نمیگه، یا نه زیاد علاقه ای در کار نیست و به اجبار داره ادامه میده

هرچه زودتر بفهمی بهتره

شمام عقدی؟ منم واقعا دیگه نمی‌کشم زندگیم مختل شده دیشب اومدن در مورد مراسم حرف بزن همش ناخودآگاه چش ...

باز خوبه بهش میگی دردت اینه دعوا راه نمیندازه شوهر تازع دعواهم میگیره داد میزنه سرم

نامزد منم اینطوریه الان جا خابشو عوض کرده. دیگ نمیدونم چیکار کنم خستم از اینکه تلقین کنم خوشبختم

میشه برا اینکه ب امید خدا زودتر عروسی بگیریم بریم خونه ی خودمون صلوات بفرستین    متأهل و متعهد   فداتبشمممم که هم جانیوو جانانی
عزیزم ته دلشو خالی نکن شوهر من اینجوری بود بعد ازدواج خیلی خوب شد جوریه که اون دیگه همیشه نازمو میکش ...

انشاالله که اینطور  برای ما که قبله ازدواج همش کادو و عشق و عاشقی بود بعدش اصلا یه ادم دیگه شد خیلی کمتر شد اینکاراش 

عزیزم ته دلشو خالی نکن شوهر من اینجوری بود بعد ازدواج خیلی خوب شد جوریه که اون دیگه همیشه نازمو میکش ...

یعنی بعد ازدواج شروع به محبت کردن کرد؟  این مورد رو واقعا ندیدم. اطراف من پره از خانم هایی که ازدواج کردن و همه میگن یاد دوران نامزدی به خیر! 

همسر منم زیاد زبونی نیست و کلا اهل هیجان زیاد و رمانتیک بازی نیست ولی مثلا تو کار خونه کمکم میکنه، ...

نه .. دوستم داره وقتی بهش میگم میگه بلد نیستم ولی بدون تو دلم خیلی دوستت دارم.. منم دوسش دارم چند بار سعی کردم همه چیو تموم کنم خودمو راحت کنم ولی خب بودنش یه پرده نبودنش یه درد دیگه