بچه ها بعضی شبا با خونه ترکیده میخوابم مثلا یه بار در هفته. نمیکشم دیگه یه پسر دو سال و نیمه و یه نوزاد ۵ ماهه دارم الحمدلله شیرینن بانمکن ماشالله ولی اماااان. به کارام نمیرسم😥 خیلی عذاب وجدان دارم فکر میکنم نه زن اوبیم نه مادر خوبیم نه همسر خوبی... با خودم میگم چطور میشه یه زن تو این خونه باشه ولی اوضا این باشه🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ خجالت آوره اتاق پر از لباس تا نشده آشپزخونه با سینک پر از ظرف و تخت شلوغ پلوغ و هال پر از اسباب بازی😥😥😥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره پذیرفتم به خدا ولی میخواستم ببینم فقط من اینجوریم؟؟ خیلی احساس شلختگی و بی مصرفی پیدا میکنم وقتی ...
از جمله هات فهمیدم که چه خانم گل و مسئوولی هستی ...همینکه طرز حرف زدنت اینجوریه عالیه ...شما خانم مودب وفهمیده ای هستی...فقط میگم که منم بچه هام یکسال ونیم فرقشون بود خیلی شرایط سختی بودسه سال کامل گوشی رو گذاشتم کنار از فضای مجازی خداحافظی کردم و خودمو وقف بچه هام کردم ...حالا خودت به یه نتایجی میرسی اینکه یکم از تایم خوابت کم کنی ...اینکه همیشه غذای وعده بعدی رو داشته باشی یا بهش فکر کنی لااقل ....یواش یواش دستت میاد عزیزم غصه نخور گلم این روزا میگذره ووقت استراحت شما بیشتر میشه ...یکمم وسایلی رو که باعث ریخت وپاش میشه رو جمع کن ازون وسط وبذار کنار که کارت به حداقل برسه ....انشالله سالم وخرم باشید🌹🥰