2777
2789
عنوان

خونه کثیف😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 90 پست
بگین شما هم اینجوری میشه یا نه من که واقعا شرم زده میشم

من یه دختر دارم یک سالشه نق نقو‌ نیست ولی خب همش میره رو مبلا یا کابینتای آشپزخونه رو باز میکنه یا میپره به میز تلویزیون یا میره تو اتاق کشوهای کمد دیواری رو باز میکنه و ...خلاصه باید همش دنبالش باشم یه وقت بلا ملا سر خودش نیاره، یه وقتایی نامرتبه خونه‌، و از شانسم خواهرشوهر وسطیم‌ که خیلی پر مدعاست 😑 همیشه همچین روزایی بیخبر جلوی در خونمون سبز میشه 😑😑🤕🤕

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

الان دارم خونه 50متری رو تصویر میکنم خیلی کوچیکه 😱😱

اوهوم .خوبیش به اینکه برای خودمونه . خریدیم .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته واقعا هم شستشوش رو قبول نداشتم

اون مایعی که آخر بار میزد تا براق بشه! 

چی‌بود آخه...

گاهی قاشق ها کثیف می موند

گاهی تخلیه اش میکردم از اول همه رو با دست میشستم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
من یه دختر دارم یک سالشه نق نقو‌ نیست ولی خب همش میره رو مبلا یا کابینتای آشپزخونه رو باز ...

من خواهر شوهر کوچکم خونه خودش همیشه ریخته بهم وقتی میاااد ..می افته به جون خونه میگه بزار مرتبش کنم وغرررر ر میزنه 😠😠

اوهوم .خوبیش به اینکه برای خودمونه . خریدیم .

اره حالا ما خونمون 260متره حر کار میکنیم نمیشه پر کرد هر چی میخریم باز میبینیم خونمون خالیه 😂

حتی فرش هم کم اوردیم 😂

من خواهر شوهر کوچکم خونه خودش همیشه ریخته بهم وقتی میاااد ..می افته به جون خونه میگه بزار مرتبش کنم ...

😑😑😑 خیلی رو مخه اینجور که.

منم یه وقتایی یه حرکتای خیلی رو اعصابی انجام میده 😤 ولی خب بخاطر همسرم و چون نمیخوام دلخوری پیش بیاد چیزی نمیگم.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اره حالا ما خونمون 260متره حر کار میکنیم نمیشه پر کرد هر چی میخریم باز میبینیم خونمون خالیه 😂 حتی ...

جان ؟ ۲۶۰ متر ؟ شوخی نکن . ۲۱۰ متر از خونه ما بزرگتر . 😂👋

کدوم شهری ؟ 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
[QUOTE=176488941]اوهوم .خوبیش به اینکه برای خودمونه . خریدیم .[/QUOTتهرانی ؟

بله عزیز . تهرانم . 

جدی میگم  رویان میدونی کجاست یکی از شهر های استان سمنان ،

اها .من اخه تهرانم . خونه این متراژ خیلی گرونه . ولی خوش به حالت . ☹ اقا فقط چطور تمیز میکنی . 

والا اگه شما یه روز در هفتس من همیشه اس

منم دوتا بچه دارم دوتا پسر شیطوون

یکی نزدیک 3/5 یکی یه سال و سه ماه

خیلی اذیتم میکنن واقعا نمیکشم

البته عامل بزرگیشم همین گوشیه که نمیرسم

اره خونه های تهران همش کوچیکه 

چون گرونه وتوان مالی همه نیست بخرن . چند میلیارد میشه خونه های بزرگ . 🤕