2777
2789
عنوان

خونه کثیف😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 90 پست
اها .من اخه تهرانم . خونه این متراژ خیلی گرونه . ولی خوش به حالت . ☹ اقا فقط چطور تمیز میکنی . 

2تا از اتاق ها مون که اصلا فرش نداره چون دیگه خیلی زیاد میشد بقیه خونه رو اگه بخوام تمیز باشه باید هر روز تمیز کنم ولی نمیشه خیلی سخته  .7 8روز یکبار تمیز میکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره حتما پرستار میگیرم انشالله راستش من معلمم وقتی برم سرکار اینا حتما باید پرستار داشته باشن دیگه م ...

آفرین عزیزم به خودت و جوونیت کمک کن. پول میادو میره ولی این بار خستگیه که میمونه. من تازه خونه دارم با یه بچه پرستار دارم وای به حال شما که دوتاشو داری،انشالله موفق باشی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه های من 9 سال فاصله دارن، ولی هیچ فرقی نداره، وقتی شروع میکنن به شلوغ کاری، انگار بمب منفجر میشه ...

حالا دیگه ببین شیر به شیر باشن چه فاجعه ای هست، اخه فقط منفجر کردنه خونه که نیستش، مثلا دوتا رو باهم پوشک کنی، به هر دوتا بخای غذا تو دهنشون کنی، لباس تنشون کنی، میوه اب بگیری، اووووه وحشتناکه ...

باز بچه ده ساله عقلش میرسه دسشویشو خودش بره یا غذاشو خودش بخوره همین خیلی مسئله بزرگیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه های من 9 سال فاصله دارن، ولی هیچ فرقی نداره، وقتی شروع میکنن به شلوغ کاری، انگار بمب منفجر میشه ...

ها اینم بگم دختر من ۲ سالشه وای همش میگه خودم بپوشم خودم فلان بعد نمیتونه جیغ میکشه عصبی میشه، غذا اصلا نمیخوره باید با قاشق دنبلش بدوم،اصلا یه وضعیا دم به دقیقه براش سوالای عجیب پیش میاد اصلا صبح تا شب باید دنبالش بدوم، حالا فکر میکنم دومی بیاد میخام بمیرم. اما دختر خالم مثه شما بچه هاش فاصلشون ۹ سالع، یعنی اقد قشنگ خاهر بزرگه کمکه مامانش میکنه که خدا میدونه تازه دختر خالم ارشد هم میخونه، بعد نه اینکه بچه شو مجبور به کاری کنه ها، ماشالله دختر ۱۰ سالش اقد خانومه که آدم کیف میکنه

بگین شما هم اینجوری میشه یا نه من که واقعا شرم زده میشم

وای با این سن بچه هات کاملا طبیعیه

اگر میخوای آرامش داشته باشی اصلا به کثیفی هادقت نکن فقط با بچه ها کیف کن بچه پنج ماهه داشتم میدونم نمیذارهکار کنی

بچه دوساله هم داشتم میدونم کارش فقط ریخت و پاشه

غصه نخور عوضش با هم بزرگ میشن لذت میبری و تنیزی میاد به خونت

ولی این روزهاشون دیکه برنمیگرده

بچه های من بزرگه پسره اصصصصلا همکاری نمیکنه

بازم ببین همین که مستقلن خودش برو خداروشکر کن ، بچه کوچیک واقعا همه چیاشو باید خودت انجام بدی، من بخدا عاجز شدم بسکه هر ثانیه میگه مامان جیش، مامان به به، مامان من نی نی شدم منو ببین، ماامانکو شیشم  ، اب بده، اینو بده، وای بخدا دیوونه شدم😕

خونه بزرگ مگه پیدا میشه اگر هم باشه حتما خیلی کمه منظورم ویلاییه

هست . اپارتمانی هم هست و هم ویلایی . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بازم ببین همین که مستقلن خودش برو خداروشکر کن ، بچه کوچیک واقعا همه چیاشو باید خودت انجام بدی، من بخ ...

آره بابا، خدا انشاالله بهت قدرت بده، به سلامتی بزرگشون کنی، مامان مهربون

آره بابا، خدا انشاالله بهت قدرت بده، به سلامتی بزرگشون کنی، مامان مهربون

فدات گلم همچنین❤❤❤

سلام بچه ها برای نتیجه این تاپیک بعد از حدود ۶ ماه دارم مینویسم... من شروع به برنامه ریزی کردم هر شب برنامه های فردامو نوشتم و توی هر برنامه علاوه بر کتاب و وویس هایی که باید گوش بدم نظافت خونه هم گذاشتم مثلا جاروی سرویس اینو گفتم که بدونید برنامه منحصر به کارهای خونه نبود همه چی بود مثلا آرزو داشتم یه کاری رو شروع کنم تو همون برنامه گذاشتم ورزش کنم اینو بگم که عاااالی بود برای من ظرف هام رو بعد از هر وعده با وجود خستگی میشستم و برای حدود دو سه هفته این سخت ترین کار زندگیم بود ولی انجام دادم و به یه روال و عادت تبدیل شد از ورزش هم نگم براتون ازش متنفرم انقدر که اذیت شدم ولی بازم توی روند کاهش وزنم و شادابی و نشاط بعدش فوق العاده تاثیر گذار بود ولی جونم درمیاد تا انجام میدم😑 کتاب شده بخش لاینفک زندگیم علاقه به کتاب های مذهبی دارم بیشتر کلا زندگیم رو عوض کرده و یه گرمایی و هدفی بخشیده به این زندگی بی هدف و بدون سود و سرد من. خلاصه.... دوستان من دریابید خودتون رو که خییییلی زود میگذره و میبینید وای دستمون خالیه و ثانیه های زیادی نمونده از عمرمون از وقتمون