2777
2789
عنوان

خونه کثیف😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 90 پست
من جا دارم پولش دارم یه زمان میخاستم بخرم ۱ ونیم بود هی دست دست کردم حالا دور ورررر ۱۰ تومن شده😪

اخ گفتی . دلم فر میخواد . پولش هست جاش نیست .گازم صفحه ای هستش 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
خب دیگه مشکلاتش همیناست باید بپذیری، منم دیدم از عهدم بر نمیاد گفتم به فاصله ده سال بزارم.

بچه های من 9 سال فاصله دارن، ولی هیچ فرقی نداره، وقتی شروع میکنن به شلوغ کاری، انگار بمب منفجر میشه تو خونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من جا دارم پولش دارم یه زمان میخاستم بخرم ۱ ونیم بود هی دست دست کردم حالا دور ورررر ۱۰ تومن شده😪

من ظرفشویی گرفتم دوو

اصلا خیر ندیدم! چندین بار تا الان خراب شده

الانم خرابه

تعمیرکار گفت باید موتورش تعویض بشه. که اونم اصلا نیست تو بازار. نهایتا تعمیر میکنن این یعنی روز از نو روزی از نو

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
نه تو تنها اینجور نیستی، اکثرا که دوتا بچه شیر به شیر دارن همینه ، تو پست قبلیم بهت گفتم بنطرم پرستا ...

اره حتما پرستار میگیرم انشالله راستش من معلمم وقتی برم سرکار اینا حتما باید پرستار داشته باشن دیگه میگم همون خانم هم ماهی یبار بیاد برای نظافت کلی انشالله ببینم چی میشه

آره پذیرفتم به خدا ولی میخواستم ببینم فقط من اینجوریم؟؟ خیلی احساس شلختگی و بی مصرفی پیدا میکنم وقتی ...

از جمله هات فهمیدم که چه خانم گل و مسئوولی هستی ...همینکه طرز حرف زدنت اینجوریه عالیه ...شما خانم مودب وفهمیده ای هستی...فقط میگم که منم بچه هام یکسال ونیم فرقشون بود خیلی شرایط سختی بودسه سال کامل گوشی رو گذاشتم کنار از فضای مجازی خداحافظی کردم و خودمو وقف بچه هام کردم ...حالا خودت به یه نتایجی میرسی اینکه یکم از تایم خوابت کم کنی ...اینکه همیشه غذای وعده بعدی رو داشته باشی یا بهش فکر کنی لااقل ....یواش یواش دستت میاد عزیزم غصه نخور گلم این روزا میگذره ووقت استراحت شما بیشتر میشه ...یکمم وسایلی رو که باعث ریخت وپاش میشه رو جمع کن ازون وسط وبذار کنار که کارت به حداقل برسه ....انشالله سالم وخرم باشید🌹🥰

من ظرفشویی گرفتم دوو اصلا خیر ندیدم! چندین بار تا الان خراب شده الانم خرابه تعمیرکار گفت ...

اره وسایل برقی اگه خراب بشه دیگه فایده نداره تعمیرر کنی الانم بااین قیمت اگه خراب بشن واویلاااا  نه میشه نو خرید نه تعمیرش کرد😪