2777
2789
عنوان

ججوری بفهمم چی میکشه

261 بازدید | 30 پست

خیلی بهش شک دارم دوسدارم ی فرصت دیگ بدم بهش دادگاهون ۲۵ امه شیره دیدم باهاش ولی ب شبشه شک دارم ولی ندیدم شنیدم شیشه سه ساعت یبارباید بکشی ولی اون اینجوری نیس حابشم زیاده گاهی تاظهرخابه کارم نمیکنه ولی اخلاقش خوبه ولی عصبیه گاهی کلافس بی حوصلس لاغرم شده البتع قبلنم‌ لاغربود ولی خیلی بدترشده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت شیره میکشه دندوناش سالمه یا همش خراب شده زبونش چی پاره پارس یا سالمه میشه کمی راهنمایی کنی منم شک دارم ک شوهرم شیره میکشه

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

اگه خودشم دوست داره یه فرصت بدی،برین کیلینیک ترک اعتیاد با کیتهایی که دارن معلوم میشه چی میکشه.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
شوهرت شیره میکشه دندوناش سالمه یا همش خراب شده زبونش چی پاره پارس یا سالمه میشه کمی راهنمایی کنی منم ...

ن سالمن زبونشم‌سالمه فقط تنها تغییرظاهریش لاغرشدنشه