ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره واقعیه. کل خاندان شوهرم حسرت زندگی منو میخورن از طرفی هم شوهرم با تمام قوا سعی داره هر چی برا من میگیره برای مادر پدرش هم بگیره هیچ برای خواهر برادرش هم همینطور انقد حرص میخورم فقط ذلت این زندگی رو میبینم نه لذت .
هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره، رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
من هیچوقت حسرت زندگی کسی راتابه حال نخوردم هرچندمجردیم توبدترین شرایط بودم وهمیشه میگفتم خدایاسلامتیموازم نگیرهیچیم ندادی نده شایدمصلحتت همینه اماخدابعد31سال بهترین هاروبرام دادحتی بیشترازلیاقتم
💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔