2777
2789
عنوان

قبول کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 90 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی فنچ هستید خدااااااا😍😍😍😍😍خوشبخت شی عزیززززم 

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
منم ۲۳ سالمه و انسانی میخوام بخونم واسه تربیت معلم دعا کن منم قبول شم پیارسال قبول شدم ولی اون احمقی ...

وایییی چقد بد😣😣

منم خیلی بد شانسی آوردم

اصن غصه نخور

انشالله امسال بهترینو قبول میشیم به امید خدا❤

وایییی چقد بد😣😣 منم خیلی بد شانسی آوردم اصن غصه نخور انشالله امسال بهترینو قبول میشیم به امید خ ...

آره امیدوارم جفتمون قبول شیم راحت شیم وااای

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤

عزیزم تاپیکای قبلت خوندم ک گفتی نامزدت کنکور میده و درس میخونه اینجا گفتی ک فرهنگیان قبول شده 

و اینکه اصلا مذهبی نیستن و خانوادگی طرز فکر بازی دارن ک اینجا کفتی نماز میخونه 

عجیبه برام

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عزیزم تاپیکای قبلت خوندم ک گفتی نامزدت کنکور میده و درس میخونه اینجا گفتی ک فرهنگیان قبول شده  ...

عزیزم فرهنگیان و نامزد من تازه قبول شده با تکمیل ظرفیت تا همین چند وقت پیش میخوند

و اینکه از نظر مذهبی بودن

واقعا مذهبی نیستن تو خونوادشون هیچکی نماط نمیخونه اما اون تایم محمد واقعا دوست داشت نماز بخونه و یادمه کل ماه رمضون روزه گرفت

اما بعد کنکور باز دوباره نمازشو ول کرد تا همین الان

دیگه آدما تو هر برهه زمانی عوض میشن

اااانشالله

میشه یه خواسته ی کوچولو ازت داشته باشم تو خصوصی بگم