2777
2789
عنوان

چند وقتیه بوی بدی از غذا استشمام میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 90 پست
بله هیچ منشایی نداره این بو و فقط شما حسش میکنی من خودم انگار یکی نشسته بیخ گوشم دود سیگارشو میده تو ...

من از یه هفته پیش بود اول از مسواک شروع شد بعد طعم غذا حالا هم بوی غذا مثلا موقع آشپزی وااای دست بردار نیست عوارض ویروس

بخاطر کروناست و برگشت کامل بویایی ی مدت توهم بویایی میاره من از بوی سیگار خفه میشدم همش حس میکردم همسرم میگفت بوی خاک و خواهرم بوی تعفن از همه چی هممون ۵ماه پیش گرفتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجیب یعنی چهار ماه بعد عوارضش نشون داده 

کرونا خیلی عجیبه چون مدام رخ عوض میکنه حتی یک مورد نادر از عوارضش یه خانومی تو خارج از کشور بود ک بعد از بهبودی کامل توی اسکن مشخص شده بود ریه هاش ریزش پیدا کردن 😨😨😨😨😨😨😨 ک با عمل جراحی تونسته بودن نجاتش بدن 

همه اونایی که گرفتن خداروشکرخوب شدن فقط علی_انصاریان# خوب نشدچرا.....😭😭😔😔😔😔😔🖤🖤🖤🖤🖤🖤 ...

دقیقا کجا همه خوب شدن؟پس اینهمه کشته روزانه چیه؟خدا علی انصاریان و تمام هموطنانمان رو رحمت کنه انشالله

براش توضیح بده ک باور کنه ما تو خانواده خودمون همه مبتلا شدیم به ویروس حتی مادر و برادرم بخاطر درگیر ...

هر چقد بهش میگم بخدا دست خودم نیست نمیتونم تحمل کنم حالمو بد میکنه میگه تو از من خوشت نمیاد

یه اسپری خوش بو کننده اتاق خرید هی من میگقتم بوش بد نزن نزن انقد میزد که حالم بد میشد هر مهمانی میومد باز جلوش میزد میگفت این بوش بد؟؟؟پس چرا خانوم میگه بوش بده😶😶😶

اخرش انداختمش زباله داشت دیووونم میکرد

ابرو نذاشته بود

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
بله هیچ منشایی نداره این بو و فقط شما حسش میکنی من خودم انگار یکی نشسته بیخ گوشم دود سیگارشو میده تو ...

شما هم بوی سیگار؟ وای من یکماه زجر کشیدم از این بو و نمیدونستمم عوارض کروناست

هر چقد بهش میگم بخدا دست خودم نیست نمیتونم تحمل کنم حالمو بد میکنه میگه تو از من خوشت نمیاد یه اسپر ...

😂😂😂😂😂 امان از دست مردا واقعا مردا تو هر سنی و هر موقعیتی ک باشن از لحاظ عقلی تو 4 سالگی موندن 😂😂😂😂

از چند وقت بعدش شروع شد؟

من ماه پیش یعنی ماه چهارم شروع شد بوی سیگار وحشتناک و نمیدونستمم که عوارض کروناست خیلی اذیت شدم یکماه بعد تمام شد بقیه هم به ترتیب گرفتن این توهم رو همسرم بوی خاک هی میگفت خاک از کجا میاد