2777
2789

وقتی بوی غذا میاد یه بوی خاص بد ب مشامم میخوره یا غذا میخورم مزه ی زدی اولین لقمه برام داره یا حتی مسواک که میزنم باز همین بو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معمولا وقتی گوجه فرنگی میخورم با غذا اینجور میشم کلا ترکیب گوجه فرنگی با گوشت و مرغ و سس یه بوی بدی داره

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊

من کورونا گرفته بودم 7ماه حس بویایی چشایی نداشتم اصلا. دوماه پیش حامله شدم بویایی چشاییم برگشت. ولی مثه شما هستم بوی بد میده همه چی. فقط یه بوی بد تو مشاممه خیلی اذیتم میکنه سرگیجه میگیرم. مخصوصا گوشت و پیاز و این‌چیزها خیلی بوشون شدیدتره. خیلی افتضاحه حالم🤢

هرگاه درمسیر زندگی تندبادی وزیدن گرفت ریشه داران خم شدند اما نشستند، پس در این میان ماندن خصلت ریشه داران است. 

عزیزم منم یعد اینکه که کرونا گرفتم اینجوری شدم حالم از غذا بهم میخوره بوی ادکلن حالمو بهم میزنه یاز و سبزی و ترشی نگم برات کلا بزووووور غذا میخورم

شاید شما هم کرونا گرفتی

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)