2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 76 پست

تو هم جواب میدادی گوشی پسرت مونده خونه من ب مامانم گفتم اقا نگه.. خداکنه سایشم صدسال بالاسرم باشع 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا کار مامانت اشتباه نیست که اگه میتونی به مادرشوهرت بگو یکجوری بنشونش سر جاش

عاخه چي بگم بهش.وقتي همسرم ميگه نميخوام بفهمن كه حرفاشونو به تو منتقل ميكنم،ميگه جوري رفتار كن كه ازهيچي خبر نداري فقط زياد محلشون نزار الكي بگو بخند تموم شه بره.

نه چرا باید بگه اقا جای پسرشه بهش بگو اصلا به شوهرت بگه پسرم تا مادرشوهرت بترکه به شوهرتم بگو مامانم تو رو از پسراشم بیشتر دوس داره

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔

دنیا اینقدر زودگذره ارزش دعوا نداره 

به شوهرت بگو مؤدبانه برخورد بکنه که پشتت دیگه بد صحبت نکنه به مامانت هم بگو دوست دارم اول اسم شوهرم آقا بگید چون اگه شما احترامش رو رعایت نکنید بقیه هم احترام نمیگذارند فردا بچه هام هم ممکنه از شما یاد بگیرند

میدونم ناراحت شدی ولی با کش دادن یه موضوع فقط گندش در میاد          پیشنهاد می کنم کتاب آیین زندگی و آیین دوست یابی دیل کارنگی رو بخونی

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
عاخه چي بگم بهش.وقتي همسرم ميگه نميخوام بفهمن كه حرفاشونو به تو منتقل ميكنم،ميگه جوري رفتار كن كه از ...

اگه گفت هیچی نگی پس نگو اما جلو مادرشوهرت از  زبون مامانت حرف بزن که آره مثلا مامانم گفته شام با حسین(هرچی اسم شوهرت هست و بگو) بیان خونه ما با هرچیزه دیگه ای

یک جوری نادیدت میگیرم که خودتم با ذربین دنبال خودت بگردی... 😏

تو خودت خوب بودی ک مادرشوهرتو خوب میدیدی .وگرنه نسل مادرشوهرای خوب خیلی وقته منقرض شده.چقدر قشنگ خودشو از چشم انداخت.زنیکه عقده ای🥴

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
عاخه چي بگم بهش.وقتي همسرم ميگه نميخوام بفهمن كه حرفاشونو به تو منتقل ميكنم،ميگه جوري رفتار كن كه از ...

همون که شوهرت میگه رو انجام بده اگه بخوای بروشون بیاری شوهرت ناراحت میشه که حرفش برات مهم نبوده 

زیاد باهاشون قاطی نشو مثل یه همسایه و دوست و آشنا باهاشون رفتار کن 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند