مادر شوهر من هميشه برام خوب بوده.ولي امروز پيش همسرم بودم كه يه پيام فرستاد برا همسرم كه خيلي ناراحت شدم و دلم ازش شكست،نوشته بود به زنت بگو به مامانش بگه كه اول اسمت اقا بگه،اگه بلد نيس بره بميره.واقعا ناراحت شدم.درسته همسرم طرف منه ولي من از هركي هم بدم بياد راضي به مردنش نيستم.اين كه اينقد راحت به مامانم ميگه بره بميره حتما براي منم هزار بار گفته ولي همسرم به من نرسونده.ولي تو رو اصن اينجوري نيستن.😣
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
اصن با عقلم جور در نمياد،من خيلي براش دلسوزي ميكنم هميشه،حتي وقتي همسرم باهاشون تند حرف ميزنه من نميزارم،نگو از زاتشون خبر داره،بعد ٦ سال تازه شناختمشون
من همسرم مهندسه ولي بخاطر باباش شغلشو ول كرد اومد كمك باباش،الانم بعد ٢ سال هي داره اذيت ميكنن شوهرمو هي دعواش ميكنن،اون روز تو حموم ديدم همسرم طول كشيد به بهونه شستن كمرش رفتم حموم ديدم دستش رو پيشونيشه و ناراحت ميگه ميخوام شغلمو عوض كنم خيلي دارم اذيت ميشم خيلي دلم به حالش سوخت بخاطر اينكه من نفهمم تو حموم داشت گريه ميكرد
من همسرم مهندسه ولي بخاطر باباش شغلشو ول كرد اومد كمك باباش،الانم بعد ٢ سال هي داره اذيت ميكنن شوهرم ...
به خاطر اونا شغلشو از دست داد ولي الان به جاي قدرداني بهش ميگن مفت خوري،كارتن جمع كن شدي.حمالي.خيلي ناراحتم از اين قضيه.تو بهترين موقع نتيجه گرفتن كارشو ول كرد.الان دوباره ميخواد كار پيدا كنه،من به همسرم ايمان دارم ميدونم هر جايي بره بعد دوماه رييسش ميكنن ولي دلم به حال دلش ميسوزه كه شكسته