2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 76 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همسرت در جواب چی نوشت؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نه گفت اگه جوابشو بدم پررو ميشه

خوبه باز طرفته ولش کن ادم نیس فراموش کن

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

من اصن انتظارشو نداشتم خيلي با ماملنم رابطش خوبه.مامانم خيلي ادم اروم و مظلوميه.هميشه مادرشوهرم كلي چيز ميز بوام ميخره هرسري بياد خونمون دست پر مياد.نميدونم چرا اينجوري برخورد كرده.

ميگه اينا دنبال بهونن كه زندگي مارو بزنن بهم،من اگه جواب بدم فك ميكنه خيلي حرفاش مهمه.بي محلي بدتر ح ...

من ک اصلا با این کار موافق نیستم وقتی جواب کسی نمیدی دور برش مبداره باید جوابشو بدی بشینه سرجاش

من همسرم مهندسه ولي بخاطر باباش شغلشو ول كرد اومد كمك باباش،الانم بعد ٢ سال هي داره اذيت ميكنن شوهرمو هي دعواش ميكنن،اون روز تو حموم ديدم همسرم طول كشيد به بهونه شستن كمرش رفتم حموم ديدم دستش رو پيشونيشه و ناراحت ميگه ميخوام شغلمو عوض كنم خيلي دارم اذيت ميشم خيلي دلم به حالش سوخت بخاطر اينكه من نفهمم تو حموم داشت گريه ميكرد

یادت نره خیلی ها هستند (از خانواده ی شوهر) جلوی شوهرت باهات خوبن. ولی وقتی شوهرت را تنها گیر میارن بر علیه تو پُرش میکنن

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 
من همسرم مهندسه ولي بخاطر باباش شغلشو ول كرد اومد كمك باباش،الانم بعد ٢ سال هي داره اذيت ميكنن شوهرم ...

به خاطر اونا شغلشو از دست داد ولي الان به جاي قدرداني بهش ميگن مفت خوري،كارتن جمع كن شدي.حمالي.خيلي ناراحتم از اين قضيه.تو بهترين موقع نتيجه گرفتن كارشو ول كرد.الان دوباره ميخواد كار پيدا كنه،من به همسرم ايمان دارم ميدونم هر جايي بره بعد دوماه رييسش ميكنن ولي دلم به حال دلش ميسوزه كه شكسته

به نظرتون به مامانم سر پوشيده بگم كه اقا بگه؟ولي من روم نميشه به مامانم اينو بگم.چون مامانم همسرمو&n ...

نه اصلا کار مامانت اشتباه نیست که اگه میتونی به مادرشوهرت بگو یکجوری بنشونش سر جاش

یک جوری نادیدت میگیرم که خودتم با ذربین دنبال خودت بگردی... 😏