مادر شوهر من هميشه برام خوب بوده.ولي امروز پيش همسرم بودم كه يه پيام فرستاد برا همسرم كه خيلي ناراحت شدم و دلم ازش شكست،نوشته بود به زنت بگو به مامانش بگه كه اول اسمت اقا بگه،اگه بلد نيس بره بميره.واقعا ناراحت شدم.درسته همسرم طرف منه ولي من از هركي هم بدم بياد راضي به مردنش نيستم.اين كه اينقد راحت به مامانم ميگه بره بميره حتما براي منم هزار بار گفته ولي همسرم به من نرسونده.ولي تو رو اصن اينجوري نيستن.😣
من خیلی ادم آرومیم اهل دعوا راه انداختنم نیستم ولی اگ خانواده شوهرم ب خانوادم چیزی بگن دعوا نمیکنن ولی قطعا تو روشون میارم و حرفاشونو ب خودشون برمیگردونم
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واکنش نشون نده بزار تو همون حالت بمونه رابطه تون ....چون روتون باز شه به هم یه روزی تو چشمات به خودت همین حرفو میزنه مطمئن باش
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
به نظرتون به مامانم سر پوشيده بگم كه اقا بگه؟ولي من روم نميشه به مامانم اينو بگم.چون مامانم همسرمو&n ...
ن بابا بااین حرفت داری حرف مادرشوهرتو قبول میکنی چقد ساده ای
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
باید در جوابش مینوشتی مادر جان برو ادب یادبگیر اگه نتونستی برو بمیر
😂😂😂
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
پيش همسرم بود دراز كشيده بوديم اونم پيامو باز كرد باهم خونديم همسرم فقط عرق ريخت
چیزی نگفت به مامانس؟