2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 76 پست
تو خودت خوب بودی ک مادرشوهرتو خوب میدیدی .وگرنه نسل مادرشوهرای خوب خیلی وقته منقرض شده.چقدر قشنگ خود ...

بخدا من هميشه دوسش داشتم و مث مامانم دوسش داشتم هنوزم باورم نميشه اين حرفو به مامانم گفته.

شوهر من از من یه سال کوچیکتره.‌خونوادشم پدر منو دراوردن. ولی شوهرم خیلی خوبه. مامانم همیشه با جان یا اقا صداش میکنه. احترام خوبه. ولی خب مادرشوهرت خیلی بی ادبه. 🤨 باز اگه خودش تو رو اونطوری صدا میکرد یه چیزی. تو هم بیخیال باش. همونطوری که شوهرت میگه رفتار کن‌ به حرفهای اونم اهمیت نده. بگو تو خیلی نگران احترام پسرتی اونجوری تو کار اذیتش نکنین. احمقن دیگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا من هرچقدم از كسي بدم بياد ارزوي مرگشو نميكنم،خودشم عاخه خي. مهمي نيست كه اينقد بد حرف ميزنه.

کسی نمیتونه یکی رو عوض کنه اما با سیاست میتونه متوجه رفتار اشتباهش بکنه تا اون فرد در خودش تغییر ایجاد کنه   با پرخاش و دعوا اون طرف گارد میگیره

البته قبول دارم خیلی حرفش زشت بود 

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
شوهر من از من یه سال کوچیکتره.‌خونوادشم پدر منو دراوردن. ولی شوهرم خیلی خوبه. مامانم همیشه با جان یا ...

شوهرم بهترين كاررو داشت الان كه كارشو ول كرده هي بهش ميگن مفت خور،شوهرم ميگه عاخه نامردا من بخاطر كمك به شما كارمو ول كردم چطور دلتون مياد!

كتاب الكترونيشم هست؟

آره خیلی معروفن همه جا هم هست

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
شوهرم بهترين كاررو داشت الان كه كارشو ول كرده هي بهش ميگن مفت خور،شوهرم ميگه عاخه نامردا من بخاطر كم ...

شعور ندارن که. بگو تو غرور پسرتو له نکن. بزرگش کن همه جا. با یه اقا نگفتن کسی از اقایی نمیوفته. ولی با تحقیر از طرف پدر و مادرش حسابی سرخورده میشه. 😏😏

شعور ندارن که. بگو تو غرور پسرتو له نکن. بزرگش کن همه جا. با یه اقا نگفتن کسی از اقایی نمیوفته. ولی ...

همسرم اونقد مهربونه كه ميگه من بخاطر خودم ناراحت نيستم من هرجا برام كار هست برا اونا ناراحتم كه ميخوان تنها بمونن و قدرمو نميدونن

کسی نمیتونه یکی رو عوض کنه اما با سیاست میتونه متوجه رفتار اشتباهش بکنه تا اون فرد در خودش تغییر ایج ...

خب چيكار كنم احساس ميكنم خيلي سادم كه بعد ٦ سال متوجه شدم كه اينا پشت سرم دارن اينجوري حرف ميزنن.دلم برا شوهرم ميسوزه كه تاحالا هيچي بررز نداده و همشو ريخته تو خودش

دنیا اینقدر زودگذره ارزش دعوا نداره  به شوهرت بگو مؤدبانه برخورد بکنه که پشتت دیگه بد صحبت نکن ...

روم نميشه به مامانم بگم بهش بگه اقا،عاخه معني نداره كه همسن بچشه همسرم

روم نميشه به مامانم بگم بهش بگه اقا،عاخه معني نداره كه همسن بچشه همسرم

عزیزم چه ربطی به سن داره. احترام گذاشتنه. پدرشوهر من بچه های خودش و خواهر برادرش رو همه رو با اقا و خانوم و جان صدا میکنه. اتفاقا" من خیلی خوشم میاد. اسم خواهرزاده هامو تو جمع حتما" با اقا و خانوم یا جان صدا میکنم. با اینکه کوچولوان 

منم دوس دارم ولي ميگم مامانم ناراحت نشه يه وقت

اصلا به مامانت نگیا .اگه بگی اونوقت مادرشوهرت بی ادبت یه چیز دیگه رو بهونه میکنه تا اعصابتو ن رو خورد کنه .اشتباه نکن. بهش رو نده .عفریته ای که مثل مال من لنگه نداره .