2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 418 پست
اسی جووون

چرا پاک کردی میخواستم شات بگیرم ک هروقت زد ب سرم بهش پیم بدم این غلطو نکنم

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه برنمیگرده  اون قدبلند و لاغر و پوستشم گندمی  رفتارشو نمیدونم اما حس میکنم اصلا باهم ج ...

ب نظرت از نظر ظاهرب کدومامون خوشگل تر و جذاب تر بودیم( لطفا حقیقت رو بگو😘😅) 

میشه ظاهر خودمم توصیف کنی

چرا خواهر شوهرم میگه که مرتضی خسیسه و..؟یا مثلا خوشش نمیاد فلان و...؟بعد حرفاش راسته ؟ اگه مرتضی من ...

نه حسودی میکنه 😁 

میخنده میگه این دیوونه رو نگاه کن و تو دلش قربون صدقه میره 😂

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
حس سخص مد نظرم بهم ؟

زیاد خوب نیست قصد ازدواجم نداره حس میکنم فقط تفریح

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

حست راجب من چیه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نه برنمیگرده  اون قدبلند و لاغر و پوستشم گندمی  رفتارشو نمیدونم اما حس میکنم اصلا باهم ج ...

ب نظرت چرا پروفایلهاش شکسته عشقیه؟ اگه فراموشش کرده چرا بازم پروفایلهاش اینجورین؟ البته میدونم پروفایلهاش ماله خیلی وقت پیشه ولی خب اگع فراموش شده خب چرا برشون نمیداره؟!؟!

من میخام واسه ارشد شروع کنم بخونم ساعت بالا ؛ بنظرت قبول میشم؟؟ حدود ۱۱۰ روز وقت دارم
واینکه نینا بنظرت من بعدها میتونم بانامزد حمید(دوست پیام) دوست بشم؟؟ دختر خوبیه؟؟؟ میشه دوستای خوبی براهم باشیم؟
حمید وپیام(کسیکه دوسش دارم) بشدت صمیمی ان وسالهاست رفیقن🙄

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...