2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 418 پست
حس میکنم تا هفت ماه دیگه فروش می‌ره گلم . بله می‌ره .

لهساجان میشه ب منم بگید😢💛🌿

میشه بیزحمت بگید پیام امکانش هست که بهار بیاد خاسگاری؟ ماکِی باهم‌نامزد میشیم رسما؟؟

واینکه لهساجان من تصمیم گرفتم سفت وسخت برا ارشد شروع کنم ۱۱۰ روز وقت دارم بخونم قبول میشم یابراش هزینه نکنم؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس میکنم بله میاد . تابستون حس میکنم میشی . 

مرررررررسی عزیزم😍😍😍

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
خواهش خواهش 

قربونت برم❤

لهساجان هروقت امتحانت تموم شد وسرت خلوت بود راجب مامان پیامم میگی حست رو؟؟ نسبت ب من چه احساسی دارن؟ موافق ازدواجمونن؟؟

یکی دوسال دیگه فکر میکنم  شایدم زودتر

من امسال کنکور تجربی میدم چی قبول میشم؟

دختر خالم امسال کنکور چی قبول میشه؟

دختر خالم بهم حسی داره؟بهش میرسم ؟

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

درخواست بده جواب میدم گلم سرم شلوغه امتحان دارم بهت میگم 

سلام

دختر خالم بهم حسی داره؟بهش میرسم؟

دختر خالم امسال کنکور چی قبول میشه ؟

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

درخواست بده جواب میدم گلم سرم شلوغه امتحان دارم بهت میگم 

سلام

دختر خالم بهم حسی داره؟بهش میرسم؟

دختر خالم امسال کنکور چی قبول میشه ؟

ممجونم