2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 418 پست
بعضی اوقات میگم نکنه اون رو ب من ترجیح بده در اینده؟! ب نظرت از نظر ظاهری اون دختره از من بهتر بوده ...

نه برنمیگرده 

اون قدبلند و لاغر و پوستشم گندمی 

رفتارشو نمیدونم اما حس میکنم اصلا باهم جور نبودن 

یعنی اولش پسره خوشش اومده و رفته جلو اما وقتی دیده جور نیستن کلا قیدشو زده 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
من کی ازدواج میکنم؟

گلم من حس ششمی ندارم😅🤭از بقیه دوستان بپرس

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظرت چند سالمه ؟ 😂😂خداییش خودش چند ساله حرف ازدواجو نزده کلا بعد من یبار رفتم خونشون ختم دختر عم ...

گفتی کنکور داری دیگه 😁😁

نه برنمیگرده  اون قدبلند و لاغر و پوستشم گندمی  رفتارشو نمیدونم اما حس میکنم اصلا باهم ج ...

عزیزم منو میگی کی میبینمش و یکم ازش بگو

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
نه برنمیگرده  اون قدبلند و لاغر و پوستشم گندمی  رفتارشو نمیدونم اما حس میکنم اصلا باهم ج ...

چرا خواهر شوهرم میگه که مرتضی خسیسه و..؟یا مثلا خوشش نمیاد فلان و...؟بعد حرفاش راسته ؟

اگه مرتضی منو تو وانت اون عقب دیده بود واکنشش چی بود ؟چرا؟

کاربری دست دو نفر 

حست راجب من چیه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
گفتی کنکور داری دیگه 😁😁

من چی

ب نظرت برمیگرده

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

اسی جون من میخام واسه ارشد شروع کنم بخونم ساعت بالا ؛ بنظرت قبول میشم؟؟ حدود ۱۱۰ روز وقت دارم
واینکه بنظرت من بعدها میتونم بانامزد حمید(دوست پیام) دوست بشم؟؟ دختر خوبیه؟؟؟ میشه دوستای خوبی براهم باشیم؟

حمید وپیام (کسیکه دوسش دارم) بشدت صمیمی ان وسالهاست رفیقن🤤

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
فدات بشم عزیزم.چشم...تخم هویج رو نشنیده بودم حتما امتحانش میکنم😘

ان شاالله که نتیجه بگیری عزیزم 😘😘

نزدیکه ❤ مخم یاری نمیکنه خواهر  خوابم گرفته 😄🤦‍♀️

مررسییی♥️😇🙏🙏 بنطرم خونتم فروش میره حس ششمم میتونی به تاپیک قبلیام سر زنی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️