2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 418 پست
تابستون🤩

قربونت برم خداکنه درست باشه⁦❤️⁩🥰

نی نیم میمونه؟

چون الان در حال سقطم😢😭

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...
دو دل واسه چی؟؟ کی خبری ازش میشه ؟؟

نمیدونممم که ☹ اما امیدوارم اگر دلت باهاشه خیییلی زود بیاد سمتت ❤🙏🏻

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم خداکنه درست باشه⁦❤️⁩🥰 نی نیم میمونه؟ چون الان در حال سقطم😢😭

میمونه 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
میمونه  

عاغااااا ب منم بگو امکانش هست پیام بهار بیاد خاسگاری؟؟؟
ماکِی نامزد میکنیم رسما؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
میمونه 

ای جانم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...
حس ششمم امکان داره اشتباه کنه تو سوال به این کلی ای 🤣یکم شناخت داشته باشم ۱۰۰ در صد جواب میده اینو ...

تو هم بگو گلم نی نیم کی دنیا میا که بمونه برام؟

چشم پرسیدم  کنکورم رتبه چند رقمی میارم ؟ امسال عید فطر ازدواج کردمه یا خونه بابامه؟

۴ رقمی 

عقد کردی ان شاالله 😁🙏🏻

چه حس خوبی میگیره ادم با این حرفا😋😋😋

چشم پرسیدم  کنکورم رتبه چند رقمی میارم ؟ امسال عید فطر ازدواج کردمه یا خونه بابامه؟

من حس ششمی نیستم 

فقط اولین جیزی که به ذهنم‌میره و برام عینیت پیدا میکنه بهت گفتم