2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 418 پست
درست من و اون اقاعه😁مزدوج میشیم؟

بله 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه شاکی نمیشم...خبری ازش میشه؟

بله 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
بچه من کی حرف میزنه عزیزم

بزودی 

بد نیس خوبه ولی به ازدواج فکر نمیکنه  امیدوارم ازم شاکی نشی

گلم مال منم بگو 

کی نی نی دار میشم؟؟

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...
بچه اول  ظاهری نمیتونم بگم  اخلاقت اینکه یکم زودرنجی و خیلی احساساتی و خانواده دوستید&nb ...

عاغااااا ب منم بگو امکانش هست پیام بهار بیاد خاسگاری؟؟؟

ماکِی نامزد میکنیم رسما؟؟

منو چققققد میدوسته؟؟😎

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
بله 

وای واقعاا؟😍

چند وقت دیگه؟

مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون‌،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍
من کی ازدواج میکنم

4 سال دیگه 

حسم اونقدر قوی نیس امیدوارم ازم گلایه نکنی

گلم مال منم بگو  کی نی نی دار میشم؟؟

تابستون🤩

اینطوری نمیشه باید بگی چند سالته؟

تو حس ششمی سوالمو بپرسم وظفیته حواب بدی 😂😂😂😂