2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 418 پست
مرسی مهربون  بچه چندم خانواده ام؟ ویژگی های اخلاقی یا ظاهری رو میتونی بگی؟

بچه اول 

ظاهری نمیتونم بگم 

اخلاقت اینکه یکم زودرنجی و خیلی احساساتی و خانواده دوستید 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی مهربون  بچه چندم خانواده ام؟ ویژگی های اخلاقی یا ظاهری رو میتونی بگی؟

وسطی 

قد متوسط و ریزه میزه 

از جمع های خانوادگی متنفری 

😁😁😁 

بگگگووو که همش غلطه 😂😂😂😂

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
بنظرت من الان باردارم؟لطفا بگو

فرداشب حاملخ ای 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
حس شخص مد نظرم بهم چیه؟

بد نیس خوبه ولی به ازدواج فکر نمیکنه 

امیدوارم ازم شاکی نشی 

بچه اول  ظاهری نمیتونم بگم  اخلاقت اینکه یکم زودرنجی و خیلی احساساتی و خانواده دوستید&nb ...

درست

من و اون اقاعه😁مزدوج میشیم؟

مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون‌،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍

منم بگید لطفاً

کی نی نی دار میشم؟؟؟؟

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...
کی ازدواج میکنم ؟با فامیل یا غریبه؟ شغلش چیه 

با غریبه 

سال بعد 

کارمند بانک‌

وسطی  قد متوسط و ریزه میزه  از جمع های خانوادگی متنفری  😁😁😁  بگگگووو که ه ...

نه بچه اولم

قدمم متوسط 

اره از جمع های خانوادگی خوشم نمیاد😅

مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون‌،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍