2777
2789
عنوان

سالاد مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 3764 بازدید | 101 پست
عزیزم من فکر میکنم شاید سلاد ماکارونی باشه من ابنطورب درست میکنم همه خیلی خیلی خوششون مباد سینه مرغ ...

دمتگرم که بهمون گفتی مامان کوچولو 

ولی چون نمیدونم چیا داره توش از بس که فقط میخورمو دقت نمیکنم به سالادش .نمیدونم بگم اینه یا ن ک بفیه هم درست کنن 

ولی دستت درد نکنه گلی🥰

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟
سالاد مرغ  ماکارونی میریزه که یه وعده غذایی حساب شه صرفا جنبه سیر کردن داره . مثلا ۵۰درصدش مرغ ...

خب اخه مشخص میشه ها 

احتمالا ذرت و اینا ک داره 

ولی من بنظرم همون ترکیبات سالاد ماکارونیه ولی مقدارشو تغییر داده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم فلفل دلمه ای نمیریزین شما؟

نه من فقط برای مزه دار شدن مرغ ازش استفاده میکنم داخل سالاد نمیریزم

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
 نه من فقط برای مزه دار شدن مرغ ازش استفاده میکنم داخل سالاد نمیریزم

اهان مرسی بعد سیر رو له میکنید میذارید تو اب مرغ یا درسته میذارین؟

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
دمتگرم که بهمون گفتی مامان کوچولو  ولی چون نمیدونم چیا داره توش از بس که فقط میخورمو دقت نمیکن ...

قربونت برم عزیزمممم

شکمو خانوم😋 نوش جونت  ایندفعه خوردی یه نگا کن لطفا😂😍

راستی چ مامان پایه ای  برای دوست دختر پسرش غذا میفرسته🙃

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
قربونت برم عزیزمممم شکمو خانوم😋 نوش جونت  ایندفعه خوردی یه نگا کن لطفا😂😍 راستی چ مام ...

خدانکنه عزیزم 

اره خونواده علی خبر دارن از خونواده خودمم فقط مادرمو خواهرم خبر دارن . البته یسالم بابام فهمید که کار به جای باریک کشید رفت به جرم مزاحمت به من شکایت کرد ازش 😅😖دو یکی از تاپیکام جریانمونو نوشتم میتونی بخونی عزیزم 

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟
اهان مرسی بعد سیر رو له میکنید میذارید تو اب مرغ یا درسته میذارین؟

من مرغ هارو همینطور ساده توی روغن توی همون قابلمه سرخش میکنم خوووب ک دو طرفش سرخ شد به مرغ ها زردچدبه و نمک و فلفل سیاه و فلفل پاپریکا(اگه داشته باشید نباشه مهم نبست) اضافه میکنم دوباره مرغ رو جابه جا میکنم تا ادویه ها خوب قاطی شه بعد بهش فلفل دلمه ای خورد شده و پیاز خورد شده و سیر ک از وسط ددوتاش کرردم اضافه میکنم باز حدود ده دقییقه میزارم این مواد همه باهم تفت بخورن بعد ده دقیقه اگه داشتید دو قاشق  زعفرون دم شده اضافه کنید بعدم یک ونیم لیوان آب جوشیده بزاررید با حرارت کم مرغ بپزه طعمش عالی میشه

من توی سالادم دوست ندارم بوی مرغ بیاد چون سالاد تو یخچال نگه داری میشه و مرغ هم دقت کردید توی یخجال بو میگیره اما اینطوری خیلی خیلی خوشمزه میشه تو سالاد 

من مرغ هارو همینطور ساده توی روغن توی همون قابلمه سرخش میکنم خوووب ک دو طرفش سرخ شد به مرغ ها زردچدب ...

اره منم به بوی مرغ حساسم مرسی عزیزم❤

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃