2777
2789
عنوان

سالاد مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 3761 بازدید | 101 پست
خدانکنه عزیزم  اره خونواده علی خبر دارن از خونواده خودمم فقط مادرمو خواهرم خبر دارن . البته یس ...

وای چ  باحال عزیزم😂😂😂 حتما میخونممم

منم با همسرم دوست بودم یک سال همه هم خبر داشتن

مادرشم دیدم وقتی دوست بودیم🤩😘

الان بیست سالمه ازدواج کردیم نی نی هم داریم😍

عشقتوننن پایدار باشه عزیززززم انشالله عروسیتون😍😍😍

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره منم به بوی مرغ حساسم مرسی عزیزم❤

قربونت😘

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
وای چ  باحال عزیزم😂😂😂 حتما میخونممم منم با همسرم دوست بودم یک سال همه هم خبر داشتن م ...

فداتشم مرسی گلم 

واقعاااا؟ نینی دارین؟ وای دلم ضعف رفت یلحظه 

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟
پ انشالله عروسیتون 😁😍ببینم چ کردیاااا حسابی دلبری کن

خخخخخ انشاالله 

تو تاپیکام جریان آشناییمونو دارم برو بخون پرات میریزه 

فداتشم مرسی گلم  واقعاااا؟ نینی دارین؟ وای دلم ضعف رفت یلحظه

اره عزیززززم دوتا دختر فسقلی ۱ ساله و ۲ ساله😍

کلی هم خوشبختم عزیزم 

امیدوارم شمام به زودی بهم برسید

قصدتون ازدواجه دیگه؟😍😘

اره عزیززززم دوتا دختر فسقلی ۱ ساله و ۲ ساله😍 کلی هم خوشبختم عزیزم  امیدوارم شمام به زودی به ...

الهیییی

خدا حفظشون کنه خانوم گل . خدا شمارم برای همسرتون و همسرتون رو هم برای شما حفظ کنه و عشقتون کم نشه .

اره گلم نزدیک ۵ساله باهمیم 

اره عزیززززم دوتا دختر فسقلی ۱ ساله و ۲ ساله😍 کلی هم خوشبختم عزیزم  امیدوارم شمام به زودی به ...

چقد دلم خواست عروسکاتو ببینم 

الهیییی خدا حفظشون کنه خانوم گل . خدا شمارم برای همسرتون و همسرتون رو هم برای شما حفظ کنه و عشقتون ...

الهی عزیزم ممنون از محبتت انشالله عشق شمام ابدی باشه در کنار هم بمونید برای هم😘

من سوم فروردین ۹۵ با همسرم اشنا شدم ۵ فروروین ۹۶ نامزد کردیم  و ۶ مرداد ۹۶ عقد و عروسی

مادرم و خانواده اون راضی بودن اما بابام راضی نیود میگفت بچه ای شوهرم هزار بار تنها اومد پیش بابام باهاش حرف زد گفت بزار بیایم خواستگاری کلی زحمت کشید

خیلی قشنگه لحظه رسیدن و خیلی قشنگه ک عشق واقعی باشه الان بعد گذشت تقریبا ۴ سال عشقمون کمتر نه!!!خیلی خیلی بیشتر شده 

امیدوارم این حس هارو همه تجربه کنی خانومی😍😍😍

چقد دلم خواست عروسکاتو ببینم 

عزیزممم گوشی همسرم دستمه هیچ عکسی نداره گوشی خودم بهش دسترسی ندارم فردا حتما توی همینجا برات میزارم😍😍😍

همیشه میگفت هانا دعا کن بهم برسیم روز خواستگاری یه گل میارم قد خودت😂😂

واقعا هممم اورد هم قد خودم بود نتونستم بگیرمش دستم 😍😍

خیلی شیرینه یاد خاطرات افتادم😃

https://8pic.ir/uploads/Screenshot-۲۰۲۱۰۲۰۶-۱۲۱۷۳۳-Instagram.jpg

همین بود عزیزم

الهی عزیزم ممنون از محبتت انشالله عشق شمام ابدی باشه در کنار هم بمونید برای هم😘 من سوم فروردین ۹۵ ...

وای خدا چقد قشنگ 

ممنونم عزیزم 🥰