2777
2789
عنوان

سالاد مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 3764 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه سالادی ک توش مرغ و ماکارونی باشه چی میشه؟🤔

سالاد مرغ 

ماکارونی میریزه که یه وعده غذایی حساب شه صرفا جنبه سیر کردن داره . مثلا ۵۰درصدش مرغه ۱۰ درصدش ماکارونیه .۲۰ درصدش سسه  و الباقی....

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟
نوش جونت اگه اورد برات منو تگ کنا یادت نره دستورشم بپرس دلو بزن دریا

چشم حتما 

امشب شیرم کردین دیگه میپرسم این خفت و خواری تا کییی؟🤣🤣🤣

ما تن به ذلت نمیدهیم🤣✊

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟
نههههه همش مرغه خیییلی کم توش ماکارونیه 

عزیزم من فکر میکنم شاید سلاد ماکارونی باشه من ابنطورب درست میکنم همه خیلی خیلی خوششون مباد

سینه مرغ(مقدارشم زیاد باشه) و استخون نداشته باشه با پیاز و زردجوبه و فلقل سیاه و فلفل دلمه و یه حیه سیرمیزارم آب پز شه

از اینور ماکارونی از این صدفی خیلی ریز هستن مناسپ سوپ هستن اونارو میریزم تو آب جوش و نمک بعد آب کش میکنم میزارم کناز

خیار شور و گوجه و هویج (یکم حدود پنج دقیقه آب پز شه ک خیلی سفت نباشه) رو ریز خورد میکنم ذرت و نخود فرنگی 

بعد همه رو قاطی میکنم

نسبت  دو قاشق ماست دو قاشق سس ماینوز با آب لیمو نمک و اویشن و جعفری تازه خورد شده

سسش رو اماده میکنم عالی میشه حالا نمیدونم این بوده یا نه

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
عزیزم من فکر میکنم شاید سلاد ماکارونی باشه من ابنطورب درست میکنم همه خیلی خیلی خوششون مباد سینه مرغ ...

عزیزم فلفل دلمه ای نمیریزین شما؟

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃