2777
2789

واااای عین من😣🤕

منم دقیقااا یکساله تو اقداممو بی نتیجه

البته شوهرم کم تحرکی داره

شما مشکلی ندارین؟

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 🙏❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاده روی کن روزی ی ساعت گرمی بخور سردی کم کن کیت تخمک استفاده کن رابطتت روزای تخمک منظم باشه ی شب در میون چله وردار قران بخون و رها کن بده دست خدا کارتو

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین

من 8ماه بود بچه میخواستم نشد رفتم دکتر یه قرص بود دادبهم همون ماه باردار شدم البته از اول ازدواجم بچه میخواستم تا هشت ماه بعد که رفتم دکتر بعد گفت زود نیست که اومدی دکتر گفتم نه دیگه بچه دوس داریم 

پیاده روی کن روزی ی ساعت گرمی بخور سردی کم کن کیت تخمک استفاده کن رابطتت روزای تخمک منظم باشه ی شب د ...

چله رو چجوری بردارم کسی میشناسی برام انجام بده

من 8ماه بود بچه میخواستم نشد رفتم دکتر یه قرص بود دادبهم همون ماه باردار شدم البته از اول ازدواجم بچ ...

چه قرصی بود من الان انواع و اقسام دارو رو استفاده کردم

من قرص ایکس اید خوردم البته بیست تا خریدم

چهار سال پیش خیلی گرون نبود ولی چون خارجیه تو دیجی کالا ۶۰۰شده،البته صدتاییش

به برادرم هم گفتم بخره زنش ماه اول بعد ده سال حامله شد

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    
چه قرصی بود من الان انواع و اقسام دارو رو استفاده کردم

نمیدونم انداختمش دور همونجا که استفاده کردم ولی یادمه که همزمان با پریودی خوردمش فک کنم سه روز که میگزشت از پریودیم شروع کردم چندتا هم بیشتر نبود