2777
2789
سلام من هم اندومتریوز گرید 4 دارم ( رحم و تخمدان ها درگیر با چسبندگی)و تا به حال اقدام برا بارداری ن ...

سلام 

من آندومتریوز دارم 4سانت و چسبندگی بین دو رحم دارم و حتی عکس رنگی انداختم برطرف نشده 

با این حال شکر خدا کاملا طبیعی و ناباورانه باردار شدم - الهی شکر  

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=179359592]خوب خداروشکر به من آل یاسین گفت بیا برات اسکلروتراپی انجام بدم نمیدونم چیه[/QUOT

منم نمیدونم چیه 

به من دارو دادن که سه ماه بخورم بعدش بلافاصله اقدام کنم ایشالا بگیره اگه نگیره باید برم ای وی اف که من اصلا یه دونه قرص هم نخوردم اینقد که حال روحیم بد بود و نسبت به داروها با اون همه عوارض جبهه گرفته بودم... عکس رنگی هم انداختم اپراتوری که برام کار انجام داد مرکز ابن سینا گفت گرفتگی لوله داشتی که برطرف شده ... ولی دکترم گفت چسبندگی هم داری ...

دکترمم عوض کردم ...و کلا بیخیال دوا درمون شدم ... ول کردم همه چی  ... بعد دوماه دیدم پریود نمیشم بدون اینکه به بارداری فکر کنم ... بی بی زدم دیدم مثبت شد بعد 12 روز تاخیر

اول ببین اندازه کیستت چقده و چه میزان پیشرفت کرده ... خودت ی تصمیم بگیر  .. به نظر ی دکتر هم اکتفا نکن .. امیدوارم خیلی راحت باردار بشی و نیازی به این کارا باشه ... 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
سلام   من آندومتریوز دارم 4سانت و چسبندگی بین دو رحم دارم و حتی عکس رنگی انداختم برطرف نش ...

سلام من چندوقت بود نیومده بودم الان پیام شمارو دیدم و فهمیدم باردارین بهتون تبریک میگم هم خیلی خوشحال شدم هم امیدوار

من قرار بود پیش دکتر گرگین باپاراسکوپی انجام بدم ولی تازه رفتم پیش دکتر اصف و ایشون گفتن اصلا جراحی لازم ندارم و منو فرستادن پیش دکتر یوسف نژاد 

انقدر هر دکتر یه چیزی میگه که ادم واقعا گیج میشه کاش شما میومدین میگفتین چه کاری انجام دادین و اینکه چقدر اندامای شما درگیر اندومتریوز بودن