2777
2789
عنوان

دختر جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 66 پست
یعنی لذت داشت براتون انجام میداید؟ ببخشید سوال کردما خیلی براش نگرانم 

اره لذت داش یه بارکه داشتم اون کارو میکردم مامانم اخم کردو گف نکن زشته دیگه انجام ندادم الانم پسر خودم بعضی وقتا با ....بازی میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دقیقا من اینجا خوندم ک ی نفر نوزادش رو خونه مادر شوهرش میزاشته هر روز میرفته سر کار بعد ی روز خا ...

وااای 🤢

هرگز با احمق‌ها بحث نکن. همیشه بگو بله حق با شماست😉
اره دقیقا من اینجا خوندم ک ی نفر نوزادش رو خونه مادر شوهرش میزاشته هر روز میرفته سر کار بعد ی روز خا ...

لعنت بهشششششش

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 
چرا مشکل بزرگیه.وقتی میگن تو جمع کاری میکنه که پدر ومادرای دیگه اجازه نمیدن بچه هاشون بهش نزدیک بشن ...

بدیش اینه ک بچه ها یکم بسته ب سنشون لج دارن و مصر ب انجام کاراهای نهی شده

و بچه های اطراف هم ک طبع خوی کودکانه مقلدن و جای ناراحتی و نگرانی داره برای همه شون

ان شا الله که راه حل مناسبی پیدا کنن ک مشکل برطرف شه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
وای نه 😓😓😓😓

بخدا اینجا خوندم

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

چرا مشکل بزرگیه.وقتی میگن تو جمع کاری میکنه که پدر ومادرای دیگه اجازه نمیدن بچه هاشون بهش نزدیک بشن ...

منظور منم همینه که ملت اینو مشکل می دونن و چدر مادر و بچه رو عذاب می دن و حساس می کنن در حالیکه خودشون روانکاو لازمن