2777
2789

سیستول بطنها با کدام آغاز میشود؟

افزایش فشار بطن ها

خروج‌خون از بطن ها

بسته شدن دریچه های دهلیزی بطنی

بسته شدن دریچه های سینی

افزایش فشار بطن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افزایش فشار دیواره بطن

بعد افزایش فشار خون بطن

بعد بسته شدن دریچه دهلیزی بطنی

بعد افزایش فشار بیشتر خون بطن

بعد باز شدن دریچه های سینی

بعد خروج خون از بطن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
گمونم ۱ بین ۱ و ۳ شک دارم

اول ۱ اتفاق میوفته که باعث میشه ۳ اتفاق بیوفته

دریچه اول بسته میشه بعد حجم بطن زیاد میشه.حالا بح۲ اینه کدومش توی محدوده ی انقباض بطنه. ک گمونم همون ...

دریچه خودش اسفنگتر نیست که خود به خود باز و بسته بشه

دلیل بسته شدنش انقباض بطن هست که فشار خون رو زیاد میکنه و دریچه بسته میشه

اصن ربطی به حجم نداره

بیشترین حجم قبل از انقباض هست نه بعدش

دریچه خودش اسفنگتر نیست که خود به خود باز و بسته بشه دلیل بسته شدنش انقباض بطن هست که فشار خون رو ز ...

خیلی وقته دور بودم از درس.دقیق یادم نمیاد 

شایدم حق با شماس