2777
2789
عنوان

یه راهکار بدین میخام فراموش کنم

92 بازدید | 6 پست

پسر عمومو اگه در جریان تاپیکام باشید گفتم که پسر عمومه و نشون هم بودیم ولی اون هوس دوست صمیمیو کرد و رفت دیگه خسته شدم  نمیخام بهش فکر کنم حتی از1سال پیش خونه جدا گرفتم که فقط بشینم بهش فکر کنم ببینم کجای کارم غلط بودی واقعا ب هیچ نتیجه ای نرسیدم میخام فراموش کنم دیگه اصلا یادم نمونه میخام بشم همون رهای سابق شاد و خوشحال نه یه رهای افسرده و بد اخلاق چیکار کنم؟؟؟  

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین انتقامی که میتونی ازش بگیری اینه که بی تفاوت باشی سرزنده و شوخ باشی بگرد یه بهترشو پیدا اینقد جلوش بهش محبت کن تا مثل خر تو گلشه ...درستو بخون بخودت برس هروز آهنگ شاد هدفون بزن و بی پروا و دیوانه وار برقص...برای خودت چایی تازه دم درست کن و با لذت بخور ..خیلی چیزامیتونه حالتو خوب کنه

عزیزم تو الان باید خوشحال باشی که یه ادم عوضی رو از دست دادی.قبل اینکه دیر بشه فهمیدی بدرد نمیخوره الان اون دوستته که کلاه رفته سرش چون بالاخره پسرعموی تنوع طلبت یه روزی خوشگل تر از دوستتو هم میبینه و هوس میکنه.

تو باید خودتو بیتفاوت نشون بدی نسبت به کارش باید خودتو برنده ی این رابطه بدونی و جلوه بدی.اگه پسرعموت بدونه هنوزم بیادشی اعتماد بنفسش سر به فلک میکشه این بلا رو سر چندتا دختر دیگه هم میاره.با بیتفاوتی نشون بده هیچ ارزشی نداشته.اگه جایی ممکنه پیگیر کارات باشه یا اینستا یا پروفایل خودتو شاد نشون بده حتی استوری یا تیکه نزار که اونو مخاطب قرار داده باشی.کاملا نسبت بهش خنثی باش.خودتو دوست داشته باش و اونو بنداز تو سطل آشغال خاطراتت

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
عزیزم تو الان باید خوشحال باشی که یه ادم عوضی رو از دست دادی.قبل اینکه دیر بشه فهمیدی بدرد نمیخوره ا ...

عاشق شدی تا حالا حتی عاشق یه ادم عوضی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

نه ولی عاشق دیدم تاحالا.دیدم معشوق جفتک میندازه و عاشق محبت میکنه😕دیدم بعد یه مدت عاشق سرد میشه و بیمحلی میکنه معشوق پیگیری میکنه که ببینه چی شده کی اومده تو زندگی اون طرف که چشمش دیگه اینو نمیبینه سرش به سنگ میخوره و میره منت کشی

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون