2789
عنوان

دندون پزشکی

88 بازدید | 14 پست

دیروز دندون عقلمو کشیدم خرابم بود عفونت داشت انقدر درد داشت که مرگ رو جلو چشمام دیدم جیغ میکشیدم دکترم زور میزد 🤣وقتی از اتاق اومدم بیرون مث چی گریه میکردم انقدرم شلوغ بود که کسایی هم که میخواستن دندون بکشن ترسیده بودن بیچاره ها ...بنظرتون زشت بود دختر گنده جلو این همه آدم نشسته بود گریه میکرد حالا فکر میکنم خجالت میکشم خخخ.پسرا ی جوری نگاه میکردن🤣🤣

نه 

درد داشتی گریه کردی 

به بقیه هیچ ربطی نداره

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تموم شده رفته 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

وای 😨😨😨😨😨

درد داره؟؟؟

من میخام چند وقت دیگه دندون بکشم برای اولین بار😩

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
یعنی میخواستم دکتره رو بگیرم بزنمش ی دوتا فحشم بارش کردم 

چه فحش هایی به بدبخت دادی 😂

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
تا میتونی نکش عصب کشی کن من دندون عقل بود باید میکشیدم 

عصب کشی کردم کلا ریخته و یه تیکه مونده باید بکشم بعد برم برا روکش ان شاءالله

خیلی میترسم 😥😥😥😥

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
چه جوری گریه کردی 😂من که انقدر عذاب کشیدم و درد داشتم نمیتونستم سرو صورتمو تکون بدم تا یک ماه درد د ...

مث بچه ها گریه میکردما وای خیلی زشت بود بنظرم تازه بعدشم اومدم خونه کلی برا شوهرم گریه کردم🤣🤣🤣