2777
2789
من فضولیم گل کرد چخبرههههه؟

فضول کی بودی تو 

تو دلی 😂😂😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
خوشبختم همشهری😻♥️

همچنین عزیزم😍💕

تیکر رسیدن به هدفمه...چیزی که سختره دوس داشتن خودمه تا نسبت به دوست داشتن یه نفر دیگه صادقانه بیاین چیزی رو که باید بپذیریم رو قبول کنیم معیارهایی که داری برای خودتم سختن حلقه ی ضخیم زندگیت هم یه بخشی از خودته و تو همونی هستی که باید باشی بیا خودمونو ببخشیم زندگی طولانی تر از اونیه که بخوایم به خودمون شانسی ندیم من توی این هزارتو به خودم اعتماد دارم تو به من نشون دادی که دلیلی دارم باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم... راهی که میریم... دلیلهای من هستند دیروز من... امروز من... فردای من...من یاد میگیرم چطور خودمو دوس داشته باشم بدون جا انداختن یه قسمت بدون جا انداختن یه نقطه ی همه چیز خودم من به تایید یکی نیاز داشتم حتی الان که دارم خودمو پیدا میکنم ولی دیگه نمیخوام بمیرم من کسیم که ناراحت بودم من کسی که آسیب میدیدم منم زیبا میشم زیبایی وجود داره قلبم میگه زیبایی اونجاست توی مسیر دوست داشتن خودم اونچه که بیشتر از همه بهش احتیاج دارم مهم ترین کار من الان مسیریه که برای خودم میرم کاریه که برای خودم انجام میدم نگرشیه که برای منه اون خوشحالی ایه که برای منه تو به من نشون دادی که دلیلی دارم من باید خودمو دوست داشته باشم من باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم...راهی که میریم...دلیلهای من هستن♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@اعتصامی   هم شهری  @__دخترپاییزیم__   هم شهری  @فروردینیم &n ...

سلام خیه هله ومرحبا 🤗❤️❤️🌹

اشلونچ زینه ان شاءالله... مبارک باشه ببخش فراموش کردم تبریک بگم... 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
داداشم هست💔البته دوتا هوو داری😂 @fftt     @_nilay    

😲خواهرشوهر ورپریده

چشممو دور دیدی هوو اوردی برام اونم دوتاااااا😒 ی اشی برات بپزم😠حالا ببین😒

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

چجوری ۲۰ تایی شدی؟!یکی تاپیک زد ؟

بکی تاپیک زد که بیاین ی اکیپ بشیمو دورهمی بذاریم و‌ تو تاپیکا همو تگ کنیم منم گفتم تو تاپیکا عکس تگم کنید دیگه گفت اسمت چیه و اینا خلاصه بیست تا شدیم دیگه😁

@nazbanoo8300      تبریز @اعتصامی     ‌‌‌‌‌‌ اهواز @narngk &nbs ...

سلام پرگل جان خوبی عزیزم ❤️❤️❤️🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بگو تا نملدممممم😭😭😭

بابا من دوماه پیش ازم خواستگاری شد 

منم قبول کردم 😁😁😁

حالا امروز مادرشوهرم گفت فردا تولد نامزدمه😍😍

میخام سوپرایزش کنم 🤣🤣🤣

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
علم غیب دارم😒😒😂😂

نصف سایت خبر دارن 

تاپیک زدم 

برام حلقه اوردن 

اه کجابودی پس تو😐😐

بکی تاپیک زد که بیاین ی اکیپ بشیمو دورهمی بذاریم و‌ تو تاپیکا همو تگ کنیم منم گفتم تو تاپیکا عکس تگم ...

پس چرا منو تگ نکردی بیام نامرد😐😕خدایی چجوری اسم بیستاشونو یادت میمونه ول کن همون تو هرجا رفتی منو تگ کن بسته😂

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
بابا من دوماه پیش ازم خواستگاری شد  منم قبول کردم 😁😁😁 حالا امروز مادرشوهرم گفت فردا تولد ن ...

وایسا

اول که ایسگام کردی؟؟

دوم اینکه تو سایت یا فضای واقعی؟؟

سوم اینکه کل ماجرارو مفصل بگوووووو

فتبارک الله الاحسن الخاقین

اععع این تکه کلام منه😶

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍