2777
2789
مامانش؟؟؟ چند سالشع😂😂

۱۹ سالشه 😁😁😁

اره مامان اینجاست دیگه 😛😛

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
جان بیبی🥰 چشیدههههه

منو ببر تو بیستاییا بشیم بیست و یکیا

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا الان میخوام بدرستم  تو زود پز 🤣🤣بالاتر عکسو ببین چقدر سبزی بود 😭😭

ژان ژان منم میخوام 😍😍😍😁😁😁😋😋😋😋

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
عه😁😁 اره بگو ب مامانش بدونه بهتره

😛

میگم تو عمل انجام شده قرارش بدم 

اول تاپیک بزنم بعد دعوتش کنم 😂😂😂

وقتی اومد همه جیغ بکشین🤣🤣🤣🤣

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
@سارن_سوانیewq    تهرون؟ @نی_نی_یار_شب    تهرون 😀😀 ؟؟؟؟ @مائده6525221 ...

درست گفتی عزیزم ، آفرین ♥️

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
نامزدت کیههههه؟😂😂

اه تو نمیدونی 😂😂😂

😂😂😂 با برو بچ میحرفم ببینم چی میگن اگه ب خودم بود همه رو میاوردم

چجوری ۲۰ تایی شدی؟!یکی تاپیک زد ؟

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...